fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

ADHD coaching

Voor volle hoofden en creatieve breinen

‘ADHD is helemaal geen probleem, zodra je weet hoe je ermee om moet gaan’

– Janneke Tiemissen

Heb je veel last van onrust, chaos in je hoofd, impulsiviteit of aandachtsproblemen? Dan heb je mogelijk een AD(H)D brein en/of de eigenschap HSP. Ik snap dat leven met ADHD of hooggevoeligheid soms lastig is in deze samenleving, maar er is niets mis met jou! Het is alleen wel belangrijk dat je weet hoe je met ADHD of HSP om kunt gaan. En ik wil je daar bij helpen.

Door coaching weer energie, plezier en zelfvertrouwen

Ik wil je helpen om juist de positieve kanten van je bijzondere brein te benutten. ADHD wordt vaak nog gezien als stoornis, ik zie het anders. Jouw hersenen werken op een andere manier dan die van de meeste mensen. Je hebt prachtige kwaliteiten en eigenschappen. Ik leer je graag om je talenten en kwaliteiten in te zetten, zodat jij jezelf kunt zijn en vol zelfvertrouwen, positieve energie en plezier in het leven staat.

Een investering voor het leven

Coaching is een mooie en duurzame investering voor het leven. Je komt los van (on)bewuste en niet-helpende denk- en gedragspatronen. Ik werk met de aansturing van je gedrag. Hoe zit het nu precies met je innerlijke motivatie? Waarom doe je wat je doet? En hoe kun je dit ten goede veranderen, zodat jij gemakkelijker bereikt wat je wilt?

Ik ben al jaren een specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD en HSP. En heb al veel leuke mensen met ADHD en HSP geholpen door middel van mijn krachtige en intensieve coachingsaanpak.

Mijn ADHD coaching helpt je:

 • Gemakkelijker keuzes maken en prioriteiten stellen
 • Uitstelgedrag aanpakken
 • Jezelf beter leren kennen
 • Voorkomen van overprikkeling
 • Onrust en chaos verminderen
 • Structuur aanbrengen in je dagelijks leven
 • Aandacht kunnen vasthouden
 • Minder impulsief zijn
 • Leren ontspannen
 • Beter je grenzen stellen
 • Sociale vaardigheden verbeteren
 • Communicatievaardigheden verbeteren
 • Zelfvertrouwen te vergroten
Hoe lang duurt ADHD coaching?

Met ADHD coaching ga je intensief aan de slag met jezelf om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik help je met mijn ruime kennis en ervaring om zo snel mogelijk resultaat te bereiken.

De duur van een individueel coachingstraject hangt ook af van je hulpvraag en de tijd en aandacht die jij tussen de sessies door investeert. Je ziet vaak al na 5 sessies resultaat. Een AD(H)D diagnose is niet noodzakelijk om gebruik te maken van coaching.

Wat kost ADHD coaching?

De investering is 80 euro per sessie van 75 minuten.

Mijn AD(H)D coaching wordt in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed vanuit het Persoonsgebonden budget. In het kennismakingsgesprek vertel ik hoe je dit gemakkelijk kunt aanvragen. ADHD coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

ADHD coaching wordt ook regelmatig vergoed door werkgevers. Jouw werkgever heeft het meest aan jou als je goed in je vel zit en je kwaliteiten goed uit de verf komen. Daarom zijn werkgevers vaak bereid om te investeren in coaching en trainingen.

Liever een online ADHD training?

Je hebt de keuze uit diverse coachingstrajecten of een online training time-management voor ADHD. Deze praktische training is geschikt voor je als je minder behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en vooral je vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren wilt verbeteren. De training is geschikt voor mensen met ADHD van 18 jaar en ouder, die willen werken aan effectiever omgaan met tijd en structuur.

Waarom je kiest voor Tiemcoach:

– Professioneel en erkende AD(H)D coach
– Ervaringsdeskundige
– Meer dan 6 jaar ervaring
– Snel resultaat
– Investering voor het leven
– In de regio Arnhem, Veenendaal, Wageningen, Ede, Betuwe en Nijmegen coach in aan huis.

Door coaching groeien jouw kwaliteiten, talenten, kansen en mogelijkheden. Wil je nu ook het beste uit jezelf halen? En je AD(H)D kwaliteiten voor je laten werken?

Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan: