fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

AD(H)D coaching

Haal het beste uit jouw bijzonder en creatief brein

Leven met ADHD is geen probleem; als je weet hoe je ermee om moet gaan valt alles op zijn plek’

Ervaar je vaak chaos in je hoofd, vind je het lastig om keuzes te maken en ben jij razendsnel afgeleid (als je geen interesse hebt)? Aan de andere kant ben je misschien heel erg gevoelig voor sferen en emoties en ben je creatief in het bedenken van nieuwe ideeën. Of kijk jij net even anders naar een probleem, omdat je out-of-the box kan denken. Herkenbaar? Dan heb je mogelijk AD(H)D.

Als je ADHD hebt, kan het zijn dat je vastloopt op bepaalde levensgebieden. Het is goed om te weten dat deze samenleving niet bepaald is ingericht voor mensen met ADHD, maar er is absoluut niets mis met jou! Om goed te kunnen functioneren op school, werk, relatie of gezin is het wel belangrijk dat je weet hoe je met dit creatieve, gevoelige en chaotische brein omgaat. En ik, als ervaren coach en ervaringsdeskundige, wil je dat graag leren!

Door ADHD coaching weer energie, plezier en zelfvertrouwen

Mijn naam is Janneke Tiemissen. Sinds 2013 ben ik werkzaam als professioneel ADHD coach in de regio Gelderland. Mijn missie is om (jong)volwassenen met ADHD te helpen om juist de positieve kanten en talenten van ADHD te benutten.

ADHD wordt vaak nog gezien als stoornis en dat is jammer. Ik zie het anders, want je hebt juist prachtige kwaliteiten en eigenschappen waar je trots op kunt zijn. En daarom leer ik je graag om deze verder te ontwikkelen en volledig te benutten. Zo kan jij vol zelfvertrouwen, positieve energie en plezier in het leven staan.

Een investering voor het leven

ADHD coaching is een mooie en duurzame investering voor de rest van je leven. Je kunt je hersenen trainen en zo ADHD klachten sterk verminderen, Ook kom je los van (on)bewuste en niet helpende denk- en gedragspatronen. Mijn werkwijze is praktische en beloofd duurzaam resultaat. Ik leer je nieuwe vaardigheden en kijk naar de aansturing van jouw huidige gedrag. We onderzoeken samen wat voor jou het beste werkt, want iedereen is uniek.

Wil jij meteen hulp en niet op een lange wachtlijst belanden? Dat is mooi, want als als we een wederzijdse klik hebben bij kennismaking, kan je binnen 2 weken starten met coaching.

Mijn ADHD coaching helpt je:

 • Gemakkelijker keuzes maken en prioriteiten stellen
 • Uitstelgedrag aanpakken
 • Een passende structuur vinden
 • Jezelf beter leren kennen
 • Voorkomen van overprikkeling
 • Onrust en chaos verminderen
 • Structuur aanbrengen in je dagelijks leven
 • Aandacht kunnen vasthouden
 • Minder impulsief zijn
 • Leren ontspannen
 • Beter je grenzen stellen
 • Sociale vaardigheden verbeteren
 • Communicatievaardigheden verbeteren
 • Zelfvertrouwen te vergroten
Hoe lang duurt ADHD coaching?

Met ADHD coaching ga je intensief aan de slag met jezelf om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik help je met mijn ruime kennis en ervaring om je zo snel mogelijk naar je doel te begeleiden en het ook vast te houden.

De duur van een individueel coachtraject hangt af van je hulpvraag en de tijd en aandacht die jij tussen de sessies door investeert. De meeste trajecten duren tussen de 8 en 12 sessies. Een AD(H)D diagnose is niet noodzakelijk om gebruik te maken van coaching.

Tarieven ADHD coaching

Kennismakingsgesprek 45 minuten = 35 euro
Coachsessie individueel 60 minuten = 68 euro
Coachsessie individueel 90 minuten = 98 euro

Bij mij wordt AD(H)D coaching in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed. In het kennismakingsgesprek vertel ik hoe je vergoeding kunt aanvragen bij je gemeente.

Waarom je kiest voor Tiemcoach:

– Professioneel en erkende AD(H)D coach
– Geen wachtlijst
– Ervaringsdeskundige
– Meer dan 6 jaar ervaring
– Snel en duurzaam resultaat
– Een investering voor het leven
– Coaching aan huis in de regio Arnhem, Veenendaal, Wageningen, Ede, Betuwe en Nijmegen

Door coaching groeien jouw kwaliteiten, talenten, kansen en mogelijkheden. Wil je ook hulp bij ADHD en direct aan de slag?

Vraag een kennismakingsgesprek aan: