info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

ADHD of ADD coaching

Krachtige coaching voor (jong)volwassenen met AD(H)D

‘Ik liep na jaren ploeteren vast door ADD, nu ben ik er door coaching bij Tiemcoach sterker uitgekomen. Ik heb meer zelfvertrouwen en weer blij met wie ik ben’

Heb je ADD of ADHD? Ben je dertien jaar of ouder? En wil je graag hulp bij het oplossen van je AD(H)D klachten? Dan is het goed om te weten dat ik je kan helpen met mijn professionele en krachtige coachingsaanpak.

Door mijn kennis en jarenlange ervaring op het gebied van AD(H)D coaching haal ik snel het beste in je naar boven!

Jij verdient en krijgt de beste begeleiding, daarom richt ik me tijdens coaching niet alleen op je probleem. Maar vooral op je talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Zo leer jij snel je sterke kanten beter benutten.

Het is ook goed om te weten dat ik niet houd van stigma’s en ik stop je dus niet in een hokje. Ik zie jou als een uniek persoon en stem af op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

ADHD coaching helpt jou bij:
 • Gemakkelijker keuzes maken en prioriteiten stellen
 • Uitstelgedrag aanpakken
 • Voorkomen van overprikkeling
 • Structuur aanbrengen in het dagelijks leven
 • Aandacht vasthouden bij lange termijn doelen
 • Beheren van financiën en administratie
 • Plannen en organiseren
 • Minder impulsief zijn
 • Leren ontspannen
 • Beter mijn grenzen stellen
 • Sociale vaardigheden verbeteren
 • Zelfvertrouwen te vergroten
Hoe lang duurt ADHD coaching?

De vragen die bij AD(H)D coaching centraal staan zijn: ‘Wie ben ik? Waar sta ik nu? Wat wil ik precies bereiken? en Hoe kan ik dit bereiken?’  

Coaching is een mooie en duurzame investering voor het leven. Je komt los van (on)bewuste en niet-helpende denk- en gedragspatronen. Ik onderzoek de aansturing van je gedrag. Hoe zit het nu precies met je innerlijke motivatie? Waarom doe je wat je doet? En hoe kun je dit ten goede veranderen, zodat jij gemakkelijker bereikt wat je wilt?

Om deze patronen te doorbreken, vraagt dit natuurlijk tijd en inzet van jou. Ik snap dat geduld niet je sterkste kant is en dat je liever meteen resultaat ziet, maar dat is helaas niet realistisch 😉

De duur van een individueel coachingstraject hangt onder andere af van jouw hulpvraag en de tijd en aandacht die jij tussen de sessies door investeert. Je ziet dan vaak al na 5 sessies een positieve verandering. Een AD(H)D diagnose is niet noodzakelijk om gebruik te maken van coaching.

Wat past bij jou coaching of toch een training?

Je hebt de keuze uit een individueel coachingstraject of je kunt een training time-management voor volwassenen volgen. Deze praktische training vraagt minder diepgang en is meer gericht op vaardigheden. De training is geschikt voor mensen met ADHD van 18 jaar en ouder, die willen werken aan effectiever omgaan met tijd en structuur.

‘ Ik had niet gedacht dat ik me ooit aan een planning zou kunnen houden. Nu het lukt, heb ik meer structuur en rust. Ik maak dingen nu wel af’

Wat kost ADHD of ADD coaching?

AD(H)D Coaching bij Tiemcoach wordt in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de gemeente. Het gaat dan om een langdurig traject van 6 maanden tot een jaar. Kies je liever voor een kort en intensief traject van 8-10 sessies? Dan betaal je 80 euro per sessie. Een sessie duurt 75 minuten. Ook wordt coaching regelmatig vergoed door werkgevers als AD(H)D je ook belemmert in je werkomgeving. Ik kan je hierin adviseren tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Waarom je kiest voor Tiemcoach:

– Professioneel en erkende AD(H)D coaching
– Begeleiding door ervaringsdeskundige
– Snel resultaat
– Investering voor het leven
– Coaching aan huis (In de regio Arnhem, Veenendaal, Wageningen, Ede, Betuwe en Nijmegen)

Door coaching groeien jouw kwaliteiten, talenten, kansen en mogelijkheden. Wil je nu ook het beste uit jezelf halen? En je AD(H)D kwaliteiten voor je laten werken?

Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan: