fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

AD(H)D coaching

Haal het beste uit jezelf!

‘ Een ADHD brein hebben is fantastisch! Als jij jezelf goed kent, volledig accepteert en gaat staan voor wat jij nodig hebt, zal alles op zijn plek vallen’

Waarom een ADHD coach?

Heb je de diagnose AD(H)D of ADD gekregen of vermoed je dat je AD(H)D hebt? En wil je van jouw ADHD klachten af, zodat jij kunt gaan genieten van het leven in plaats van te moeten overleven? Dan is mijn coaching bij AD(H)D wat voor jou. Wil je weten wat de kenmerken zijn van ADHD? Klik dan hier.

In balans met AD(H)D

Als je vastloopt met jezelf, in je studie, op je werk, relatie of gezin door ADHD klachten, dan is het goed om te weten dat ik je kan helpen. Omdat het voor veel mensen met ADHD lastig is om in balans te blijven, is het van groot belang om te leren hoe je met jouw creatieve, gevoelige en chaotische brein omgaat.

Door coaching weer energie, plezier en zelfvertrouwen
Janneke Tiemissen

Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik ben een professionele, authentieke coach én ADHD ervaringsdeskundige. Sinds 2013 ben ik werkzaam in de regio Gelderland. Mijn persoonlijke missie is jou te helpen om meer levensvreugde en (zelf)vertrouwen te ervaren. Tijdens coaching leg ik de nadruk op jouw positieve kanten en leer ik je hoe jij beter wordt in het vasthouden van aandacht, minder snel overprikkeld raakt, je grenzen kan stellen en meer zelfvertrouwen krijgt. Zo kan jij weer vol positieve energie en plezier in het leven staan.

Coaching is een investering voor het leven

ADHD coaching gaat over persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een mooie investering voor de rest van je leven! Samen werken we aan het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ik geef je nieuwe inzichten, handvatten en een stevige basis, zodat jouw ADHD klachten sterk verminderen of zelfs verdwijnen. Daarnaast kom je los van (on)bewuste en niet helpende denk- en gedragspatronen. Mijn werkwijze is praktische en beloofd duurzaam resultaat. We onderzoeken samen wat voor jou het beste werkt, want iedereen is uniek.

Wil jij direct geholpen worden met jouw ADHD klachten en niet op een lange wachtlijst belanden? Dat is mooi, want als als we een wederzijdse klik hebben bij kennismaking, kan je binnen twee weken al starten met coaching.

AD(H)D coaching helpt je bij:

 • Je natuurlijke focus te verbeteren
 • Overzicht kunnen houden
 • Positiever denken
 • Gemakkelijker keuzes maken en prioriteiten stellen
 • Uitstelgedrag aanpakken
 • Een passende structuur vinden
 • Jezelf accepteren
 • Voorkomen van overprikkeling
 • Onrust en chaos verminderen
 • Minder impulsief zijn
 • Kunnen ontspannen
 • Beter je grenzen stellen
 • Sociale vaardigheden verbeteren
 • Communicatievaardigheden verbeteren
 • Zelfvertrouwen te vergroten
Hoe lang duurt ADHD coaching?

Met ADHD coaching ga je intensief aan de slag met jezelf om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik help je met mijn ruime kennis en ervaring om je zo snel mogelijk naar je doel te begeleiden en het ook vast te houden.

De duur van een individueel coachtraject hangt af van jouw hulpvraag en de tijd en aandacht die jij tussen de sessies investeert. De meeste trajecten duren tussen de 8 en 15 sessies. Een AD(H)D diagnose is niet noodzakelijk om gebruik te maken van coaching.

Tarieven ADHD of ADD coaching:

– Kennismakingsgesprek 45 minuten: 35 euro
– AD(H)D coaching individueel: 75 euro per uur
prijzen zijn inclusief btw

Het is mogelijk om een (gedeeltelijke) vergoeding aan te vragen. In het kennismakingsgesprek kan ik je meer vertellen over het ontvangen van een vergoeding via jouw gemeente.

Waarom je kiest voor Tiemcoach:

– Professioneel en erkende AD(H)D coach (aangesloten bij ADHDnetwerk Nederland en NVNLP)
– Geen wachtlijst
– Ervaringsdeskundige
– 7 jaar ervaring
– Snel en duurzaam resultaat
– Een investering voor het leven
– Coaching aan huis in de regio Arnhem, Veenendaal, Wageningen, Ede, Betuwe en Nijmegen

Door coaching groeien jouw kwaliteiten, talenten, kansen en mogelijkheden. Wil je ook hulp bij ADHD en direct aan de slag?

Vraag een kennismakingsgesprek aan: