fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

AD(H)D coaching

Waarom ADHD coaching?

Als je door ADD of AD(H)D klachten vastloopt met jezelf, in je studie, werk, relatie of gezin, kost dat veel energie en is het lastig om alle ballen hoog te houden. Daarom helpt het om te leren hoe je anders met je creatieve, gevoelige en chaotische brein omgaat. En ik kan je hierbij helpen. Je zal na het coachtraject meer rust, vrijheid en zelfvertrouwen ervaren.

Is coaching wat voor jou?

Coaching bij AD(H)D is geschikt voor jou als je wilt werken aan persoonlijke groei, sociale en/of relationele problemen.

Denk bijvoorbeeld aan het aanpakken van: een negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, innerlijke onrust, moeite met aangaan van contact, conflicten in je relatie of gezin, piekergedachten, langdurige vermoeidheid, stemmingswisselingen, hooggevoeligheid en overprikkeling.

Mijn werkwijze richt zich op positieve verandering door jou anders te leren omgaan met negatieve gedachten, lastige emoties en stressvolle gebeurtenissen. Met als gevolg dat je meer kunt genieten van het leven. Daarnaast is coaching een mooie kans om te onderzoeken wie je bent en wat je wilt. Het is dus een waardevolle investering voor de rest van je leven!

Ben je eerder op zoek naar het aanbrengen van structuur en het verbeteren van je planning- en organisatievaardigheden? Kijk dan eens bij mijn ADHD training.

Direct aanmelden voor coaching? Laat dan je gegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Wat mag je van een coachtraject bij Tiemcoach verwachten?

Ieder traject start met een kennismakingsgesprek. Als er een wederzijdse klik is, kan het traject al binnen drie weken starten! We spreken de eerste sessies wekelijks af en bouwen dit geleidelijk af. Een sessie duurt 60 of 90 minuten. Dit hangt af van jouw belastbaarheid. Omdat ik sterk geloof in al doende leren, krijg je naast reflectiegesprekken ook concrete oefeningen.

De duur van een individueel coachtraject hangt af van jouw hulpvraag en de tijd en aandacht die jij tussen de sessies investeert. Met acht tot vijftien sessies, heb je al duidelijk resultaat.

Een kennismakingsgesprek kost eenmalig 35 euro. Een coachsessie kost 75 euro per uur. Een AD(H)D diagnose is niet noodzakelijk om gebruik te maken van coaching.

Ook goed om te weten is dat ik werk vanuit een positieve benadering, omdat ik geloof dat jij alles al in je hebt om te slagen. Met mijn krachtige methodes, heb ik al veel mensen geholpen. En natuurlijk begeleid ik jou ook graag naar meer rust, zelfvertrouwen en meer levensgeluk.

Het is mogelijk om een (gedeeltelijke) vergoeding aan te vragen. In het kennismakingsgesprek kan ik je meer vertellen over het ontvangen van een vergoeding via jouw gemeente.

Coaching helpt je:
Focus verbeterenOverzicht houden
Positief denkenKeuzes maken
ZelfacceptatieOmgaan met prikkels
Onrust verminderenMinder impulsief zijn
Kunnen ontspannenJe grenzen stellen
Omgaan met emotiesZelfvertrouwen vergroten
Waarom je kiest voor Tiemcoach:
  • Professioneel en erkende AD(H)D coach (aangesloten bij ADHDnetwerk Nederland en NVNLP)
  • Geen wachtlijst
  • 7 jaar ervaring
  • Snel en duurzaam resultaat
  • Een investering voor het leven
  • Coaching aan huis in de regio Arnhem, Veenendaal, Wageningen, Ede, Betuwe en Nijmegen

Door coaching groeien jouw kwaliteiten, talenten, kansen en mogelijkheden. Wil je ook hulp bij ADHD en direct aan de slag?

Vraag een kennismakingsgesprek aan: