fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

AD(H)D training

Leer ook moeiteloos en effectief plannen!

Doe niet nog meer in dezelfde tijd, maar doe het juiste

Time management training voor volwassenen met AD(H)D

Met een goede planning houd je meer tijd over voor leuke dingen en ontspanning

Ook als je ADHD hebt, kan plannen en organiseren echt veel gemakkelijker! En ik weet precies waar je rekening mee moet houden als je effectief wilt leren plannen met AD(H)D.

Hoe zou het voor je zijn als jij minder stress ervaart door plannen en je kwaliteiten leert benutten bij het maken van een planning? Want kwaliteiten heb je zeker! AD(H)D breinen vinden het super fijn om creatief en associatief te denken en dit kan je in je voordeel laten werken. Zodra jij het plannen en organiseren onder de knie hebt, kun je meer ontspannen en houd je tijd en energie over voor leuke dingen! Scrol naar beneden als je meteen naar de inhoud van deze training wilt.

AD(H)D en problemen met plannen

” Het liefst wilde ik alles doen in zo min mogelijk tijd. Nu heb ik keuzes leren maken en laat ik me minder afleiden, dit geeft rust”

Heb je al veel geprobeerd om plannen en organiseren tot een succes te maken? En lukt het je nog steeds niet goed? Misschien ben je nu wat moedeloos, maar het is niet gek. Want als je AD(H)D hebt, komt er meer bij kijken dan alleen het opschrijven van je afspraken in je agenda of het maken van lijstjes. Het is de kunst om de juiste keuzes te maken én je hieraan te houden.

Een andere valkuil van mensen met AD(H)D is om je te geforceerd vast te houden aan een planning om de controle te houden. Als je jezelf hierin herkent dan kost het je vast moeite om met onverwachte gebeurtenissen om te gaan. En heb je waarschijnlijk moeite met ontspannen en om flexibel te zijn wanneer er een verandering plaatsvindt. Ook deze manier van plannen kan je stress geven.

Wat dan wel?

Niet effectief kunnen plannen is heel frustrerend, steeds achter de feiten aanlopen kost je veel energie en is niet best voor je zelfvertrouwen. Daarom leer je in deze training precies wat je nodig hebt om wel efficiënt en gemakkelijk te kunnen plannen.

Leer ook moeiteloos plannen met deze praktische training

Naast het opdoen van nieuwe inzichten, word je ook persoonlijk begeleid

Iets weten betekent nog niet dat je het kunt uitvoeren. Daarom krijg jij naast het leren van nieuwe inzichten en handvatten, ook coaching op maat om deze nieuwe inzichten toe te passen in je leven. Dat geeft snel en duurzamer resultaat.

Wat ga je precies leren?

“Wie geen tijd te verliezen heeft, hoeft zich nooit te haasten”
  • Les 1:  Je krijgt belangrijke inzichten over AD(H)D en plannen. En hoe je hier rekening mee kunt houden.
  • Les 2: Je maakt kennis met een effectieve planstrategie bij AD(H)D, zodat je ook grote projecten en complexe problemen kunt aanpakken en afmaken.
  • Les 3: Je leert een belangrijke en creatieve techniek die werkt voor het krijgen en houden van overzicht.
  • Les 4: Je leert hoe je prioriteiten stelt en je belangrijke beslissingen gemakkelijker maakt.
  • Les 5 : Je leert een krachtige techniek waarmee je jouw focus kunt trainen, afleidende impulsen beter kunt weerstaan en overprikkeling vermindert.
  • Les 6: Hier staat positiever denken centraal. Negatieve gedachten leiden je af van je doel. Positief denken helpt je om door te zetten als je het even niet makkelijk vindt.

Aanmelden voor deze training?

Na je aanmelding krijg je een email met een inschrijfformulier. De training vind plaats in Bennekom. We plannen 6 afspraken in en je krijgt persoonlijke begeleiding. De investering bedraagt 580 euro p.p. inclusief leermiddelen. Bedrijven kunnen een offerte op maat aanvragen.

Wil je nu ook graag beter leren plannen en organiseren? Schrijf je dan in.

Meld je dan nu aan voor de training: ‘Moeiteloos plannen met ADHD’

Heb je nog vragen over deze training? Neem dan gerust contact met mij op.