fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

AD(H)D training

Leer ook moeiteloos en effectief plannen!

Doe niet nog meer in dezelfde tijd, maar doe het juiste

Online training voor volwassenen met AD(H)D

Met een goede planning houd je meer tijd over voor leuke dingen en ontspanning

Ook als je ADHD hebt, kan plannen en organiseren echt veel gemakkelijker! En ik weet precies waar je rekening mee moet houden als je effectief wilt leren plannen met AD(H)D.

Hoe zou het voor je zijn als jij minder stress ervaart door plannen en je kwaliteiten leert benutten bij het maken van een planning? Want kwaliteiten heb je zeker! AD(H)D breinen vinden het super fijn om creatief en associatief te denken en dit kan je in je voordeel laten werken. Zodra jij het plannen en organiseren onder de knie hebt, kun je meer ontspannen en houd je tijd en energie over voor leuke dingen! Scrol naar beneden als je meteen naar de inhoud van deze training wilt.

Gaat efficiënt plannen bij jou vaak niet vanzelf

Misschien heb je al veel geprobeerd om goed te kunnen plannen? En lukt het je nog niet? Dit is niet gek want als je AD(H)D hebt, komt er meer bij kijken. Time management is namelijk meer dan alleen het opschrijven van je afspraken in je agenda of het maken van lijstjes. Het is de kunst om de juiste keuzes te maken én je eraan te houden.

Ook komt het soms voor dat mensen met ADHD zich juist te geforceerd vasthouden aan een planning dan kost het je moeite om met onverwachte gebeurtenissen om te gaan. Dit geeft veel stress.

Niet effectief kunnen plannen is heel frustrerend, steeds achter de feiten aanlopen kost je veel energie en is niet best voor je zelfvertrouwen. Daarom leer je in deze online training precies wat je nodig hebt om wel goed en gemakkelijk te kunnen plannen. Want na de training is plannen een peace of cake voor jou!

Leer ook moeiteloos plannen met deze praktische training

” Het liefst wilde ik alles doen in zo min mogelijk tijd. Nu heb ik keuzes leren maken en laat ik me minder afleiden, dit geeft rust”

Ik draag niet alleen kennis over, je wordt ook persoonlijk begeleid

Naast het trainen van je planningsvaardigheden, wordt je ook persoonlijk begeleid door mij. Ik bied je de mogelijkheid om te overleggen en vragen te stellen in een online coachsessie als je tegen dingen aan loopt.

Wat ga je precies leren?

De lessen bestaan uit video’s en opdrachten om te oefenen.


“Wie geen tijd te verliezen heeft, hoeft zich nooit te haasten”
  • Les 1:  Je krijgt inzichten over informatieverwerking bij AD(H)D. En hoe je hier rekening mee kunt houden bij plannen en organiseren.
  • Les 2: Je maakt kennis met twee verschillende manieren van effectief plannen. Kies wat bij jou past.
  • Les 3: Je leert een belangrijke en leuke techniek die super werkt voor het krijgen en houden van overzicht.
  • Les 4: Je oefent bij het stellen van prioriteiten en het maken van belangrijke keuzes.
  • Les 5 : Je leert een krachtige methode waarmee je jouw aandacht langer kunt vasthouden en afleidende impulsen beter kunt weerstaan. 
  • Les 6: In deze les behandel ik hoe je positiever kunt leren denken. Negatieve gedachten leiden je af van je doel. Positief denken helpt je om door te zetten als je het even niet makkelijk vindt.
  • Les 7: Je krijgt handvatten om orde te scheppen in de chaos. Je maakt kennis met een opruimstrategie. We behandelen het opruimen van je huis, werkplek, papierwerk en email.
Begrip en herkenning

Ontmoet nieuwe, leuke en creatieve mensen in de besloten facebookgroep. Je kunt elkaar ondersteunen en deelnemen aan de groep. Het geeft je een gevoel van herkenning. Je kunt elkaar helpen door tips en ervaringen met de ander te delen.

Aanmelden voor de online training

Investering: 195 euro p.p. inclusief leermiddelen en een persoonlijke online coachsessie. Bedrijven kunnen een offerte op maat aanvragen.

Wil je nu ook graag beter leren plannen en organiseren?

Meld je dan nu aan voor de online training: ‘Moeiteloos plannen met ADHD’

Heb je nog vragen over deze training? Neem dan gerust contact met mij op.