fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Begeleide meditatieles

Persoonlijke begeleiding bij het leren mediteren

Volledig op jouw afgestemd

Zoek je hulp bij het aanleren van meditatie? En vind je persoonlijke begeleiding fijner dan een groep? Dan zijn mijn individuele meditatielessen interessant voor jou! Tijdens deze een-op-een meditatieles krijg je handvatten en tips die speciaal op jouw proces zijn afgestemd. Tenslotte is iedereen uniek en zal de ene meditatievorm of techniek beter bij je passen dan de andere. Dit zal je sneller ontdekken als je persoonlijk begeleid wordt.

Stok achter de deur

Mediteren is in theorie heel gemakkelijk, maar blijkt in de praktijk vaak lastig. Mediteer ik wel goed? En hoe kan ik het volhouden? Wat doe ik als ik te maken krijg met verveling, onrust of pijn? Dit zijn vragen waar veel mensen die beginnen met meditatie tegenaan lopen. Dan is persoonlijke begeleiding van een ervaren meditatiecoach een uitkomst, want ik zal je tips geven en stimuleren door te zetten. Dit voorkomt dat je te snel afhaakt.

Inhoud begeleide meditatielessen

  • We richten ons bewust op het lichaam. We beginnen met een Bodyscan, doen een staande meditatie en je leert hoe ademhaling je kan helpen om je aandacht te focussen en controle los te laten.
  • We gaan een stap verder en mediteren op gevoelens, gedachten en zintuigen. Je krijgt hierdoor meer inzicht in je denk- en gevoelswereld.
  • Vervolgens leer ik je hoe je meditatie kunt inzetten om een prestatie te verbeteren of sneller een doel te bereiken. Dit doen we door gebruik te maken van de populaire meditatietechniek Visualiseren.
  • Je krijgt mijn complete en praktische meditatiehandboek + werkboek. Deze kan je gebruiken om thuis te oefenen met mediteren.
  • Als bonus ontvang je een persoonlijk heling die je chackra’s (energiecentra) reinigt en gezond houden.
begeleide meditaties

Om er zeker van te zijn dat jij alles thuis kan toepassen, ontvang je naast de lessen ook mijn praktische en complete Meditatiehandboek!

Nieuwsgierig naar het Meditatiehandboek? Bekijk hier snel het inkijkexemplaar!

Aanmelden begeleide meditatieles

Als je enthousiast of nieuwsgierig bent naar mijn persoonlijke meditatiebegeleiding, dan kan je contact met mij opnemen. We plannen de lessen in op tijden waarop het jou goed uitkomt. De investering voor dit traject bedraagt 275 euro. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn sfeervolle meditatieruimte in Bennekom. Namasté ♥