fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

ADHD en HSP coaching

Corona update voor coaching: Individuele afspraken zijn nog steeds mogelijk en toegestaan volgens RIVM indien je geen klachten hebt. Daarnaast verzorg ik online coachsessies.

 

Maak van je last een gave!

Loop jij vast door ADHD of hooggevoeligheid? Misschien ervaar je nu problemen in je relatie, gezin, studie, op je werk of met jezelf?

Een groot deel van mijn leven heb ik geworsteld met ADHD en HSP, omdat ik me niet begrepen voelde. Niet door mijn ouders, op school of door de maatschappelijk werker en psycholoog. Ik voelde me heel alleen. Omdat ik niet afhankelijk wilde zijn van een pil, ging ik op zoek naar andere oplossingen. Na heel veel zelfhulpboeken, onderzoek en opleidingen in persoonlijke ontwikkeling, slaagde ik erin om mijn ADHD klachten om te zetten naar mijn grootse kracht! Nu heb ik rust in mijn hoofd en lijf, kan ik me focussen op wat er echt toe doet en sta ik positief in het leven. En dit gun ik jou ook.

Anders gezegd, als jij je in mijn verhaal herkent, nog worstelt met ADHD of HSP en het gevoel hebt dat je niet lekker uit de verf komt. Dan kan ik je helpen het beste in jezelf naar boven te halen. Gewoon omdat JIJ het waard bent om voluit te stralen!

Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik ben een erkende en ervaren life coach. En heb al veel jongeren en volwassenen met HSP of ADHD begeleid naar een fijner en ontspannender leven. Wil jij dit ook? Neem gerust contact met mij op.

Waar heb jij last van?

 • Vol en druk hoofd
 • Structuur aanbrengen en houden is lastig
 • Onzeker voelen over jezelf en je prestaties
 • Te goed willen doen (perfectionisme)
 • Stemmingswisselingen
 • Geen overzicht kunnen houden
 • Moeite met (in)slapen
 • Uitstelgedrag of taken niet afmaken
 • Snel laten afleiden
 • Emoties intens beleven en overnemen
 • Je overspoeld of overprikkeld voelen
 • Keuzestress
 • Niet echt kunnen ontspannen
 • Concentratieproblemen

 

Herken jij deze kenmerken bij jezelf en ben je gemotiveerd om dit voor eens en altijd aan te pakken? Kom dan in actie!

 

Want leven met HSP of ADHD hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn! Het kan echt véél gemakkelijker, rustiger, ontspannender, lichter en leuker.

Hoe zou het voor je zijn als je, binnen nu en enkele weken, meer rust in je hoofd en lijf hebt? En focus kunt houden op wat er voor jou echt toe doet? Sterker nog…. zou jij willen leren hoe je HSP of ADHD juist in je voordeel kunt laten werken? Maak dan samen met mij van je last een gave!

 

Het effect van mijn coaching

Hier lees je enkele concrete voorbeelden van mijn behaalde resultaat door coaching:

Wout werd gek van het piekeren. Hij kon moeilijk in slaap komen of ontspannen. Na coaching hoefde Wout geen middelen meer te gebruiken om zijn hoofd te kalmeren. Nu leeft hij gezonder, slaapt beter en kan hij weer ontspannen. Hij voelt zich uitgerust en meer in balans.

– Carlijn was zo onzeker dat ze zichzelf niet durfde te binden. Ze vond zichzelf niet goed genoeg en had de overtuiging dat ze, net als vroeger, weer in de steek gelaten zou worden. Nu heeft Carlijn haar sociale angst overwonnen. Ze durft grenzen te stellen en kan uiten wat ze vindt en voelt. Carlijn is weer in staat om fijne relaties aan te gaan.


Maarten kreeg de diagnose ADHD. Het lukte hem niet om zich langer dan 20 minuten te concentreren. Daarnaast maakte hij dingen vaak niet af en was nam hij impulsieve beslissingen. Na coaching had hij nog nauwelijks last van deze klachten. Het lukt hem nu om een uur geconcentreerd te werken, dingen af te maken en hij denkt eerst na voordat hij doet.

Janneke Tiemissen

Aanmelden voor ADHD/HSP coaching

Voordat we gaan samenwerken vindt er een kennismaking plaats. We bespreken hoe jij vastloopt, wat je graag anders wilt en wat nodig is om dit te bereiken. Ook vertel ik je over mijn krachtige werkwijze. Coaching wordt nooit vergoed door zorgverzekeraars, maar mijn sessies kunnen (deels) worden vergoed vanuit de gemeente en door werkgevers. Daarnaast zijn kosten van coaching fiscaal aftrekbaar bij de belastingdienst.

Omdat niemand hetzelfde in elkaar zit, werk ik op maat en bied ik bewust geen kant en klare trajecten aan. Een gemiddeld succesvol coachtraject neemt 8 tot 12 sessies in beslag. Een kennismaking kost 40 euro en het tarief van coaching is 80 euro per uur. Als we een klik hebben, kan je al binnen 3 weken starten!

Meer dan 150 mensen gingen je voor. Zij ervaren nu meer rust, zelfvertrouwen en levensgeluk (enkele hebben een mooie review achtergelaten). Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Laten we snel kennismaken!

Ik wil een kennismakingsgesprek

 

Laatste reviews van cliënten:

‘Dankzij Janneke loop ik niet meer rond met een hoofd vol gedachten die overal heen vliegen. Coaching heeft me dichter tot mezelf gebracht en daardoor ook tot anderen. Door de goede mindfulness-en meditatie oefeningen, Jannekes praktische en open instelling en de fijne gesprekken heb ik onverwerkte emoties de ruimte kunnen geven. Ik heb meer innerlijke rust en zelfliefde. Janneke heeft me niet alleen geholpen met mijn ADHD-gerelateerde klachten, ik merk dat die rust me met alles helpt in het leven, elke dag. Ik heb geleerd aandacht aan mijn eigen gevoel te schenken, minder vanuit m’n hoofd te doen, eerst naar binnen te gaan en dan naar buiten. Ik sta bewuster in het leven en ben Janneke daarvoor erg dankbaar.’

Mw. K. uit Nijmegen

” Janneke coacht en inspireert mij vanuit een open en liefdevolle houding. Ik heb zoveel inzichten gekregen over mijzelf. Ik voel me rustiger en maak andere keuzes die beter bij mij passen.”

Mw. v.d. H uit Wageningen

“Ik was de draad kwijt en Janneke gaf mij het overzicht op mijn leven en mezelf terug. Als een ui, kwamen we laagje voor laagje bij mijn kern. Na een zware periode kan ik weer gaan opbouwen. Ik kan weer ontspannen en genieten. Ik en mijn gezin zijn haar heel dankbaar!”

Dhr. R. uit Ede

“Nadat ik op vele op vele punten in mijn leven vastliep, kreeg ik de diagnose ADHD. Van Janneke heb ik geleerd dat als je jezelf leert kennen je hier heel goed mee om kan gaan en dat het zeker geen beperking hoeft te zijn. Ik heb onder andere geleerd hoe ik beter kan communiceren en mijn gevoelens kan uiten. Ik kan deze coach aanraden aan iedereen die vastloopt met zijn of haar ADHD klachten. Voor mij is het een van de beste keuzes in mijn leven geweest om bij Janneke aan te kloppen!”

Dhr. de G. uit Veenendaal

Op Google lees je nog meer recensies van mensen die je voorgingen.

 

Waarom coaching van Janneke?

 • Professioneel en erkende coach
 • Geen wachtlijst
 • Meer dan zeven jaar ervaring
 • Snel en duurzaam resultaat
 • Een investering voor het leven