fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Coach bij HSP, ADHD en angst

Investeer vandaag nog in meer rust en levensgeluk. Geef jezelf richting, ontwikkel je kwaliteiten en vergroot je zelfvertrouwen met life coaching van Tiemcoach!

Ben je op zoek naar een professionele life coach omdat je vastloopt door HSP (hooggevoeligheid), ADHD of angstklachten? Een coach die juist kijkt naar jouw talenten en mogelijkheden in plaats van je probleem te benadrukken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik ben een ervaren life coach die al veel mensen met HSP, ADHD en angstklachten heeft geholpen naar een fijner leven. Wil je weten hoe ik jou kan helpen groeien? Laat je email en telefoonnummer achter en ik neem binnen twee werkdagen contact op.

Rust in je hoofd

Met een druk en vol hoofd is communiceren, leren, ontspannen en slapen lastiger. En als je vaak (negatieve) gedachten hebt, kan dit ook ten koste gaan van je zelfvertrouwen. Vooral wanneer je steeds afgeleid raakt, dingen niet kunt afmaken of het overzicht weer eens verliest.

Daarom leer ik je graag hoe je rust krijgt in je hoofd. Meer rust zal je helpen ontspannen en langer te concentreren. Ook raak je minder snel overprikkeld door emoties of sociale prikkels. Zelfs negatieve gedachten kan je gemakkelijker loslaten.

Door coaching leer jij jezelf beter kennen

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Dit zijn belangrijke levensvragen die we samen kunnen onderzoeken als je hier zelf niet uitkomt. Wanneer jij je bewust bent van jouw drijfveren, kwaliteiten en behoeften, zal je keuzes maken die goed bij jou passen. Je zal je dan gelukkiger voelen met jezelf, op je werk, in je relatie en bij vrienden of familie.

Ontwikkel een positieve mindset

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’

Pippi Langkous

Werken aan een positieve mindset is belangrijk, omdat je gedachten voor een groot deel bepalen hoe jij je voelt en gedraagt. Met een positieve mindset leer je anders kijken naar uitdagende gebeurtenissen in je leven. Als je positiever denkt bereik je gemakkelijker en sneller je doelen. Je ziet kansen, denkt in oplossingen en leert weer vertrouwen op je eigen kunnen.

‘Neem leiderschap over jouw leven en leef het leven zoals jij dit wilt!’

Het effect van coaching:

Hier enkele voorbeelden van resultaten die ik met coaching heb behaald:

Wout werd gek van het piekeren. Hij kon moeilijk in slaap komen of ontspannen. Na coaching hoefde Wout geen middelen meer te gebruiken om zijn hoofd te kalmeren. Nu leeft hij gezonder, slaapt beter en kan hij weer ontspannen. Hij voelt zich uitgerust en meer in balans.

– Carlijn was zo onzeker dat ze zichzelf niet durfde te binden. Ze vond zichzelf niet goed genoeg en had de overtuiging dat ze, net als vroeger, weer in de steek gelaten zou worden. Nu heeft Carlijn haar sociale angst overwonnen. Ze durft grenzen te stellen en kan uiten wat ze vindt en voelt. Carlijn is weer in staat om fijne relaties aan te gaan.


Maarten kreeg de diagnose ADHD. Het lukte hem niet om zich langer dan 20 minuten te concentreren. Daarnaast maakte hij dingen vaak niet af en was nam hij impulsieve beslissingen. Na coaching had hij nog nauwelijks last van deze klachten. Het lukt hem nu om een uur geconcentreerd te werken, dingen af te maken en hij denkt eerst na voordat hij doet.

Je uitdaging aanpakken met life coaching? Of liever een adviesgesprek?

Ik raad je een coachtraject aan als je vastloopt met jezelf op een of meerdere gebieden in je leven. Het ombuigen van denk- en gedragspatronen heeft tijd nodig. De duur van een gemiddeld succesvol coachtraject varieert van 8 tot 15 sessies. Voordat je start hebben we een kennismakingsgesprek. Hebben we een klik? Dan kan je al binnen 3 weken starten! Een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek kost eenmalig 40 euro. Coaching kost 80 euro per uur.

Door mijn krachtige coaching op maat heb ik al meer dan 150 mensen geholpen naar meer rust, zelfvertrouwen en geluk. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Laten we snel kennismaken!

Ik wil kennismaken voor coaching

Een adviesgesprek helpt je als je even het overzicht kwijt bent of als je advies wilt bij het nemen van een belangrijke beslissing. Zo kan jij focus houden bij het verwezenlijken van jouw doel of droom! Na ons gesprek heb jij een waardevol, nieuw inzicht en duidelijke volgende stap. Een adviesgesprek kost 90 euro.

Hulp bij overzicht of een lastige keuze

Heb jij problemen met structuur aanbrengen in je leven? En wil jij je planning- en organisatievaardigheden verbeteren? Kijk dan eens naar mijn cursus Plannen en Organiseren. Je wordt persoonlijk begeleid!

Laatste reviews over Tiemcoach:

‘Dankzij Tiemcoach loop ik niet meer rond met een hoofd vol gedachten die overal heen vliegen. De sessies met Janneke hebben me dichter tot mezelf gebracht en daardoor ook tot anderen. Door de goede mindfulness-en meditatie oefeningen, Jannekes praktische en open instelling en de fijne gesprekken heb ik onverwerkte emoties de ruimte kunnen geven. Ik heb meer innerlijke rust en zelfliefde. Janneke heeft me niet alleen geholpen met mijn ADHD-gerelateerde klachten, ik merk dat die rust me met alles helpt in het leven, elke dag. Ik heb geleerd aandacht aan mijn eigen gevoel te schenken, minder vanuit m’n hoofd te doen, eerst naar binnen te gaan en dan naar buiten. Ik sta bewuster in het leven en ben Janneke daarvoor erg dankbaar.’

– Mw. K. uit Nijmegen

“Ik was de draad kwijt en Janneke gaf mij het overzicht op mijn leven en mezelf terug. Als een ui, kwamen we laagje voor laagje bij mijn kern. Na een zware periode kan ik weer gaan opbouwen. Ik kan weer ontspannen en genieten. Ik en mijn gezin zijn haar heel dankbaar!”

– Dhr. R. uit Ede

“Nadat ik op vele op vele punten in mijn leven vastliep, kreeg ik de diagnose ADHD. Van Janneke heb ik geleerd dat als je jezelf leert kennen je hier heel goed mee om kan gaan en dat het zeker geen beperking hoeft te zijn. Ik heb onder andere geleerd hoe ik beter kan communiceren en mijn gevoelens kan uiten. Ik kan deze coach aanraden aan iedereen die vastloopt met zijn of haar ADHD klachten. Voor mij is het een van de beste keuzes in mijn leven geweest om bij Janneke aan te kloppen!”

– Dhr. de G. uit Veenendaal

” Janneke coacht en inspireert mij vanuit een open en liefdevolle houding. Ik heb zoveel inzichten gekregen over mijzelf. Ik voel me rustiger en maak andere keuzes die beter bij mij passen.”

– Mw. v.d. H uit Wageningen

Op Google lees je nog meer recensies van mensen die je voorgingen.

Waarom coaching van Tiemcoach:
  • Professioneel en erkende coach
  • Geen wachtlijst
  • Meer dan zeven jaar ervaring
  • Snel en duurzaam resultaat
  • Een investering voor het leven