fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Coaching bij HSP en ADHD

Loop jij vast door AD(H)D of Hooggevoeligheid? En wil jij gecoacht worden door een van de beste ADHD/HSP experts van Nederland?

Dan help ik je graag! Met mijn krachtige en effectief bewezen werkwijze, leer ik jou hoe je snel klachten verminderd en jouw kwaliteiten versterkt. Na een coachtraject ervaar je meer rust, ontspanning en vrijheid. Je kan genieten van het leven in plaats van het gevoel te moeten overleven. Daarnaast bereik je sneller jouw doelen omdat je beter focus kunt houden!

Kortom, leven met HSP of ADHD hoeft niet moeilijk te zijn! Zelfs niet in onze drukke, prestatiegerichte samenleving. Ook voor jou kan het allemaal gemakkelijker, ontspannender en leuker. Ik help je graag!

Kenmerken van HSP of ADHD

 • Vol en druk hoofd
 • Emoties van anderen en sferen aanvoelen
 • Structuur aanbrengen en houden is lastig
 • Onzeker voelen over jezelf en je prestaties
 • Te goed willen doen (perfectionisme)
 • Stemmingswisselingen
 • Geen overzicht kunnen houden
 • Moeite met (in)slapen
 • Uitstelgedrag of taken niet afmaken
 • Snel laten afleiden
 • Emoties intens beleven
 • Je overspoeld of overprikkeld voelen
 • Keuzestress
 • Moeite met ontspannen
 • Concentratieproblemen

Herken jij deze kenmerken bij jezelf en ben je gemotiveerd om dit voor eens en altijd aan te pakken? Kom dan in actie en start een coachtraject!

Wat maakt juist mijn ADHD of HSP coaching zo krachtig?

Mijn coaching werkt omdat ik jou niet alleen leer omgaan met ADHD/HSP, maar ook de gevolgschade kan oplossen die is ontstaan. Gevolgschade bij (jong)volwassenen met ADHD/HSP:

 • Faalangst als je iets moet presteren
 • Negatief beeld van jezelf
 • Verminderd zelfvertrouwen
 • Opgekropte emoties zoals: angst, verdriet, schaamte of boosheid.

Met bijna acht jaar ervaring, kennis van effectief bewezen methodes bij HSP/ADHD en mijn behaalde resultaten, kan ik mij nu een van de beste ADHD coaches van Nederland noemen!

HSP/ADHD coach aanbod

Je kunt bij mij kiezen voor een flexibel traject van 85 euro per sessie. Kies je hiervoor dan zal ik tijdens de kennismaking een inschatting doen van het aantal sessies die nodig zijn om je te helpen. Een succesvol coachtraject neemt gemiddeld 8 tot 12 sessies in beslag.

Of kies je liever voor een compleet coachtraject op maat? ADHD/HSP en persoonlijke ontwikkeling, ADHD/ HSP en relaties of ondernemen met ADHD. Het voordeel ten opzichte van een flexibel traject is dat je tussen de sessies door contact kunt opnemen en recht hebt op nazorg!

Persoonlijke groei

Krijg meer rust in je hoofd, begrijp je gevoelswereld en vergroot je zelfvertrouwen zelfacceptatie

Gelukkig in relaties

Leer hoe je op een assertieve wijze voor jezelf opkomt en kan verbinden in vertrouwen (ook in groepen)

Succesvoller ondernemen

Start met ondernemen vanuit rust, flow en balans.

Resultaten van HSP / ADHD coaching

Hier lees je enkele concrete voorbeelden van mijn behaalde resultaat door coaching:

Wout werd gek van het piekeren. Hij kon moeilijk in slaap komen of ontspannen. Na coaching hoefde Wout geen middelen meer te gebruiken om zijn hoofd te kalmeren. Nu leeft hij gezonder, slaapt beter en kan hij weer ontspannen. Hij voelt zich uitgerust en meer in balans.

– Carlijn was zo onzeker dat ze zichzelf niet durfde te binden. Ze vond zichzelf niet goed genoeg en had de overtuiging dat ze, net als vroeger, weer in de steek gelaten zou worden. Nu heeft Carlijn haar sociale angst overwonnen. Ze durft grenzen te stellen en kan uiten wat ze vindt en voelt. Carlijn is weer in staat om fijne relaties aan te gaan.


Maarten kreeg de diagnose ADHD. Het lukte hem niet om zich langer dan 20 minuten te concentreren. Daarnaast maakte hij dingen vaak niet af en was nam hij impulsieve beslissingen. Na coaching had hij nog nauwelijks last van deze klachten. Het lukt hem nu om een uur geconcentreerd te werken, dingen af te maken en hij denkt eerst na voordat hij doet.

Interesse in ADHD/HSP coaching?

Voordat we gaan samenwerken vindt er een kennismaking plaats. We bespreken waarin jij vastloopt, wat je graag anders wilt en wat nodig is om dit te bereiken. Ook vertel ik je over mijn krachtige werkwijze en hoe ik je kan helpen. Als we een klik hebben, kan je al binnen drie weken starten, dus geen lange wachtlijst!

Meer dan 150 mensen gingen je voor. Zij ervaren nu meer rust, zelfvertrouwen en levensgeluk (Enkele hebben een mooie review achtergelaten) Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Laten we dan snel kennismaken!

Ik wil een gratis kennismakingsgesprek

  Download mijn gratis e-boek met 30 praktische tips bij leven met HSP/ADHD

   

  Laatste reviews van cliënten:

  ‘Dankzij Janneke loop ik niet meer rond met een hoofd vol gedachten die overal heen vliegen. Coaching heeft me dichter tot mezelf gebracht en daardoor ook tot anderen. Door de goede mindfulness-en meditatie oefeningen, Jannekes praktische en open instelling en de fijne gesprekken heb ik onverwerkte emoties de ruimte kunnen geven. Ik heb meer innerlijke rust en zelfliefde. Janneke heeft me niet alleen geholpen met mijn ADHD-gerelateerde klachten, ik merk dat die rust me met alles helpt in het leven, elke dag. Ik heb geleerd aandacht aan mijn eigen gevoel te schenken, minder vanuit m’n hoofd te doen, eerst naar binnen te gaan en dan naar buiten. Ik sta bewuster in het leven en ben Janneke daarvoor erg dankbaar.’

  Mw. K. uit Nijmegen

  ” Janneke coacht en inspireert mij vanuit een open en liefdevolle houding. Ik heb zoveel inzichten gekregen over mijzelf. Ik voel me rustiger en maak andere keuzes die beter bij mij passen.”

  Mw. v.d. H uit Wageningen

  “Ik was de draad kwijt en Janneke gaf mij het overzicht op mijn leven en mezelf terug. Als een ui, kwamen we laagje voor laagje bij mijn kern. Na een zware periode kan ik weer gaan opbouwen. Ik kan weer ontspannen en genieten. Ik en mijn gezin zijn haar heel dankbaar!”

  Dhr. R. uit Ede

  “Nadat ik op vele op vele punten in mijn leven vastliep, kreeg ik de diagnose ADHD. Van Janneke heb ik geleerd dat als je jezelf leert kennen je hier heel goed mee om kan gaan en dat het zeker geen beperking hoeft te zijn. Ik heb onder andere geleerd hoe ik beter kan communiceren en mijn gevoelens kan uiten. Ik kan deze coach aanraden aan iedereen die vastloopt met zijn of haar ADHD klachten. Voor mij is het een van de beste keuzes in mijn leven geweest om bij Janneke aan te kloppen!”

  Dhr. de G. uit Veenendaal

  Op Google lees je nog meer recensies van mensen die je voorgingen.

   

  Waarom coaching van Janneke?

  • Professioneel en erkende coach
  • Expert op gebied van ADHD/HSP
  • Coaching aan huis mogelijk
  • Binnen enkele weken al aan de slag
  • Meer dan zeven jaar ervaring
  • Snel en duurzaam resultaat
  • Een investering voor het leven