fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Coaching

Investeer vandaag nog in meer rust en levensgeluk! Ontwikkel je kwaliteiten, talenten en vergroot je mogelijkheden omdat je het waard bent.

Kan je professionele hulp gebruiken omdat je vastloopt door HSP (hooggevoelig), ADHD, of burn-out klachten? En zoek je een coach die werkt vanuit een positieve benadering? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik ben een zeer ervaren coach die gespecialiseerd is in ADHD en HSP. Naast het aanbieden van praktische handvatten is mijn kracht het snel kunnen opsporen en doorbreken van jouw beperkende denk- en gedragspatronen. Hierdoor pak ik de problematiek aan in de kern en zal je er voor de rest van je leven profijt van hebben.

Werk aan een positieve mindset

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’

Pippi Langkous

Werken aan een positieve mindset is belangrijk, omdat je gedachten voor een groot deel bepalen hoe jij je voelt en gedraagt. Met een positieve mindset leer je anders kijken naar uitdagende gebeurtenissen in je leven. Hierdoor bereik je gemakkelijker en sneller je doelen. Je ziet kansen, denkt in oplossingen en leert weer vertrouwen op je eigen kunnen.

Meer rust in je hoofd

Veel mensen met HSP of ADHD hebben last van een druk en vol hoofd. Ik leer je hoe je het denken kunt vertragen en gedachten gemakkelijker kunt loslaten. Rust in je hoofd helpt je om aandacht langer vast te houden, minder overprikkeld te raken, angstgedachten te kunnen relativeren en om overzicht te houden.

‘Neem leiderschap over jouw leven en leef het leven zoals jij dit wilt!’

Het effect van coaching:

Hier enkele voorbeelden van resultaten die ik met coaching heb behaald:

Wout werd gek van het piekeren. Hij kon moeilijk in slaap komen of ontspannen. Na coaching hoefde Wout geen middelen meer te gebruiken om zijn hoofd te kalmeren. Nu leeft hij gezonder, slaapt beter en kan hij weer ontspannen. Hij voelt zich uitgerust en meer in balans.

– Carlijn was zo onzeker dat ze zichzelf niet durfde te binden. Ze vond zichzelf niet goed genoeg en had de overtuiging dat ze, net als vroeger, weer in de steek gelaten zou worden. Nu heeft Carlijn haar sociale angst overwonnen. Ze durft grenzen te stellen en kan uiten wat ze vindt en voelt. Carlijn is weer in staat om fijne relaties aan te gaan.


Maarten kreeg de diagnose ADHD. Het lukte hem niet om zich langer dan 20 minuten te concentreren. Daarnaast maakte hij dingen vaak niet af en was nam hij impulsieve beslissingen. Na coaching had hij nog nauwelijks last van deze klachten. Het lukt hem nu om een uur geconcentreerd te werken, dingen af te maken en hij denkt eerst na voordat hij doet.

Wil jij ook investeren in meer rust en geluk? Zet dan nu de eerste stap door je aan te melden voor een vrijblijvende kennismaking. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Een adviesgesprek of een coachtraject?

Je kiest voor een enkele coachsessie als je even het overzicht kwijt bent of advies wilt bij een belangrijke beslissing. Een enkele coachsessie helpt al om jezelf weer richting te geven!

Ik raad een coachtraject van meerdere sessies aan als je vastloopt met jezelf op een of meerdere gebieden in je leven. Het ombuigen van denk- en gedragspatronen heeft meer tijd nodig. De duur van een gemiddeld succesvol coachtraject varieert van 8 tot 15 sessies. Na het kennismakingsgesprek kan je al binnen 3 weken starten.

Wat kost coaching bij HSP, ADHD of burn-out?

Het kennismakingsgesprek kost eenmalig 35 euro
Een coachsessie kost 80 euro

Door mijn holistische werkwijze en met behulp van krachtige methodes heb ik al veel mensen geholpen naar meer rust, zelfvertrouwen en geluk. Wil jij ook gecoacht worden of heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn werkgevers vaak bereid om een coachtraject te betalen, omdat zij gebaat zijn bij gezond en vitaal personeel. Soms kan coaching (gedeeltelijk) worden vergoed uit een PGB. In het kennismakingsgesprek kan ik je hierover adviseren.

Vraag een kennismakingsgesprek aan:

Heb jij problemen met structuur aanbrengen in je leven? En wil jij je planning- en organisatievaardigheden verbeteren? Kijk dan eens naar mijn cursus Plannen en Organiseren. Je wordt persoonlijk begeleid!

Laatste reviews over Tiemcoach:

‘Dankzij Tiemcoach loop ik niet meer rond met een hoofd vol gedachten die overal heen vliegen. De sessies met Janneke hebben me dichter tot mezelf gebracht en daardoor ook tot anderen. Door de goede mindfulness-en meditatie oefeningen, Jannekes praktische en open instelling en de fijne gesprekken heb ik onverwerkte emoties de ruimte kunnen geven. Ik heb meer innerlijke rust en zelfliefde. Janneke heeft me niet alleen geholpen met mijn ADHD-gerelateerde klachten, ik merk dat die rust me met alles helpt in het leven, elke dag. Ik heb geleerd aandacht aan mijn eigen gevoel te schenken, minder vanuit m’n hoofd te doen, eerst naar binnen te gaan en dan naar buiten. Ik sta bewuster in het leven en ben Janneke daarvoor erg dankbaar.’

– Mw. K. uit Nijmegen

“Ik was de draad kwijt en Janneke gaf mij het overzicht op mijn leven en mezelf terug. Als een ui, kwamen we laagje voor laagje bij mijn kern. Na een zware periode kan ik weer gaan opbouwen. Ik kan weer ontspannen en genieten. Ik en mijn gezin zijn haar heel dankbaar!”

– Dhr. R. uit Ede

“Nadat ik op vele op vele punten in mijn leven vastliep, kreeg ik de diagnose ADHD. Van Janneke heb ik geleerd dat als je jezelf leert kennen je hier heel goed mee om kan gaan en dat het zeker geen beperking hoeft te zijn. Ik heb onder andere geleerd hoe ik beter kan communiceren en mijn gevoelens kan uiten. Ik kan deze coach aanraden aan iedereen die vastloopt met zijn of haar ADHD klachten. Voor mij is het een van de beste keuzes in mijn leven geweest om bij Janneke aan te kloppen!”

– Dhr. de G. uit Veenendaal

” Janneke coacht en inspireert mij vanuit een open en liefdevolle houding. Ik heb zoveel inzichten gekregen over mijzelf. Ik voel me rustiger en maak andere keuzes die beter bij mij passen.”

– Mw. v.d. H uit Wageningen

Op Google lees je nog meer recensies van mensen die je voorgingen.

Waarom coaching van Tiemcoach:
  • Professioneel en erkende coach
  • Geen wachtlijst
  • Meer dan zeven jaar ervaring
  • Snel en duurzaam resultaat
  • Een investering voor het leven