fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Familieopstellingen

Soms kan iets wat je van huis uit hebt meegekregen of meegemaakt je nu nog behoorlijk in de weg zitten! Dit kan je oplossen met een familieopstelling.

Onverwerkte gebeurtenissen en gevoelens

Je weet vast dat onverwerkte gebeurtenissen en gevoelens stressbronnen zijn die op den duur allerlei gezondheidsklachten veroorzaken. Dit gaat ten koste van jezelf, je relaties en je levenskwaliteit. Met een familieopstelling ruim je deze oude, emotionele stressbronnen op. Omdat je werkt aan de dieper gelegen oorzaken zonder je probleem te analyseren of er veel over te praten.

Als praten en denken niet meer helpt

Wanneer je iets bespreekt met vrienden, familie, je partner of een therapeut kan dit opluchten. Maar als praten en nadenken niet genoeg is om je probleem op te lossen, is er kennelijk iets anders nodig. Met praten zit je namelijk nog steeds in je hoofd en je bewuste denken, terwijl familieopstellingen gebruik maakt van het krachtige onbewuste en het doorvoelen van je probleem of thema. Je maakt -onder professionele begeleiding- contact met de kern van je probleem door het voelen en luisteren naar signalen van je lijf. Je lichaam is jouw beste raadgever namelijk!

De invloed van jouw ouders en familie

Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun oorsprong binnen je familie. Hoe jij gehecht bent aan je ouders, zegt veel over de huidige relatie met jezelf, je partner, je baas, vrienden en kinderen. En als jij een probleem hebt waar je maar niet van af lijkt te komen (ondanks je al veel hebt geprobeerd), dan is de kans groot dat je nog emotioneel verstrikt bent met vroegere pijn. Een familieopstelling helpt je dan los te maken uit deze verstrikking. Je zal merken dat loskomen heel bevrijdend voelt en dit werkt weer door in al je relaties!

Hoe werkt een familieopstelling?

Mijn naam is Janneke Tiemissen. In 2017 volgde ik de jaaropleiding tot familie- en organisatieopsteller in Amsterdam. Deze opleiding heeft mijn leven in positieve zin veranderd en dit wil ik graag doorgeven aan jou.

We houden eerst een voorgesprek, zodat ik je vraag of probleem goed in kaart kan brengen. Na het gesprek doen we een familieopstelling. Stap-voor-stap neem ik je mee op een innerlijke reis. Het voorgesprek en de opstelling samen duurt anderhalf uur. De kosten van een familieopstelling inclusief voorgesprek is 120 euro inclusief btw.

Inmiddels heb ik al heel wat opstellingen mogen begeleiden en deze bijzondere methode blijft mij verwonderen. Mensen vertellen mij achteraf vaak dat ze na een familieopstelling meer vrijheid, vreugde, liefde en rust ervaren in hun leven. Ik ben dankbaar dat ik hier deel van uit mag maken.

Ben jij ook klaar om voluit te gaan leven met meer vrijheid, rust en liefde? Kom in actie en reserveer onderaan de pagina een familieopstelling.

 

Luister naar je hart - Janneke Tiemissen helpt je daarbij

 

Door de familieopstelling bij Janneke viel veel op zijn plek. Al mijn hele leven voelde ik een soort gemis. Nu begrijp ik waar dit vandaan komt en kan ik er anders mee om gaan, het voelt lichter

Familieopstellingen door Janneke Tiemissen van Tiemcoach.

Reserveer je familieopstelling

 


 

Ervaringen familieopstellingen

Misschien twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Hieronder lees je de ervaringen van mensen die bij mij een individuele familieopstelling hebben gedaan.

“Door met Janneke met familieopstelling bezig te gaan zijn een paar diepgaande issues voor mijzelf veel duidelijker geworden. Via deze methode en de deskundige begeleiding van Janneke ben ik gaan ontdekken waar in sommige diepgaande, maar vaak onbewuste, overtuigingen vandaan zijn gekomen. Dat besef maakt het accepteren van bepaalde aspecten van mijzelf veel makkelijker. Hierdoor ben ik een stuk rustiger geworden. En het besef gaat ook verder dan alleen maar begrip met mijn hoofd. Door het in kunnen voelen van de verschillende figuren in de historische moederlijn en later ook vaderlijn, kan ik ook intuïtief alles beter in perspectief zien. Het is prettig om te merken hoe goed dat invoelen gaat en hoe de begeleiding van Janneke helpt om zaken energetisch een betere plek te geven dan wel op te lossen. Zo voelt het in ieder geval. Kortom, begrip en inzicht voor meer rust en acceptatie. Dank je wel!”

Mevrouw van D. uit Bennekom

“Onzekerheid speelt een grote rol in mijn leven en belemmert me vaak in dingen die ik leuk vind. Ik me schaam me ook vaak waardoor ik niet altijd eerlijk ben geweest.

Ik heb met Janneke een zogeheten ‘familieopstelling’ gedaan. Het idee was dat ik telkens een woord opschreef op een papier.  Hier ging ik op staan en voelen. Bij elk woord dat ik opschreef ging het een stukje dieper. Janneke hielp me met het aanvoelen en door af en toe goede vragen te stellen. Zo kwam ik erachter wat  onzekerheid, angst, chaos, de kerk, vader en moeder voor invloed om mij hadden en hebben!

Er kwamen veel emoties los, zoals boosheid maar ook angst. Een heel bijzonder proces om mee te maken! Ik was ook echt een perplex van de uitkomst. Het meest bijzondere is dat ik de dag daarna met mijn ouders ben gaan praten en ze verteld heb over deze ervaring. Ze  hebben mij dingen verteld die ze nog nooit aan me verteld hadden. Het voelde voor mij als een grote stap voorwaarts en als ik een stukje erkenning. Dankbaar!”

Meneer S. uit Ede

“Ik heb twee keer een opstelling gedaan bij Janneke. Ik was verbaasd welke kant het op ging en het bracht me op zaken waar ik zelf nog niet op gekomen was. Het mooie is dat je er niet teveel over na moet denken en vooral moet voelen. Janneke begeleide mijn proces heel prettig en hielp me goed bij mijn gevoel te blijven. Het was prettig om te doen en vooral erna heeft het ook veel effect gehad. Er zijn tijdens het proces toch bepaalde dingen in beweging gezet die me nu verder helpen. Ik vond het een mooie ervaring!”

Mevrouw C. uit Veenendaal

“Ik heb twee familieopstellingen bij Janneke gedaan, zowel voor mijn vaders als moederskant van de familie. Zelf heb ik de afgelopen jaren veel geworsteld met angst en onzekerheid. Door de familieopstellingen kwam ik erachter dat deze 2 thema’s verband hielden met gebeurtenissen en patronen uit eerdere generaties. Ik was mij er niet van bewust dat het familiesysteem een grote rol speelt in mijn onbewuste patronen. Door de inzichten die ik uit de familieopstellingen heb gekregen, kan ik mijn eigen patronen en die van (naaste) familieleden rondom angst en onzekerheid in perspectief plaatsen en beter relativeren”

Mevrouw M. uit Ede

“In het begin was het even onwennig en spannend. Het heeft mij vooral een aantal dingen inzichtelijk gemaakt als het gaat om bepaalde reacties en patronen bij mezelf en naar anderen . De familieopstelling voor mij heeft laten zien én voelen hoe ik handel in bepaalde situaties. Ik voelde zeker een bepaalde dynamiek tijdens mijn persoonlijke opstelling. Het heeft mij een aantal handvatten gegeven om in situaties anders te handelen. De familieopstelling heeft mij  dus echt aangezet  tot een bepaalde verandering in mijn denken en doen.”

Mevrouw K. uit Wageningen
Meer rust en vrijheid? Meld je nu aan voor een familieopstelling

 

Meer lezen over familieopstellingen? Hier nog een recent geschreven artikel uit de Trouw.