fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Familieopstellingen

Valentijnsactie ♥
Om jouw liefdesblokkades op te ruimen kan je nu gebruik maken van een tijdelijke actie. Wees er snel bij en reserveer nu je familieopstelling met
25 % korting!!

(Actie geldig tot 29 februari. Je betaald nu maar 90 € i.p.v 120 €)

‘Door de familieopstelling bij Janneke viel veel op zijn plek. Al mijn hele leven voelde ik een soort gemis. Nu begrijp ik waar dit vandaan komt en kan ik er anders mee om gaan, het voelt lichter’

familieopstelling

Waarom oplossen van blokkades met een familieopstelling?

Onverwerkte gebeurtenissen en gevoelens zijn bronnen van stress en veroorzaken op den duur allerlei mentale- en fysieke gezondheidsklachten. Dit gaat ten koste van jouw kwaliteit van leven. Met een familieopstelling ruim je deze oude, emotionele stressbronnen op. Je krijgt direct helderde inzichten en je verwerkt emotionele pijn. Het is een effectieve en waardevolle methode, omdat je intensief werkt aan de dieper gelegen oorzaken zonder het te analyseren of er veel over te praten.

De invloed van jouw familiesysteem

Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun oorsprong in je familie. Als jij een probleem hebt waar je maar niet van af lijkt te komen (ondanks je al veel hebt geprobeerd), dan is de kans groot dat het hier gaat om een systemisch probleem. Oftewel een thema dat binnen jouw familie steeds wordt doorgegeven en waarmee jij (on)bewust nog verstrikt bent. Loskomen van een emotionele verstrikking werkt heel bevrijdend!

Hoe werkt een familieopstelling?

Mijn naam is Janneke Tiemissen. In 2017 volgde ik de jaaropleiding tot familie- en organisatieopsteller in Amsterdam. Deze opleiding heeft mijn leven in positieve zin veranderd en dit wil ik graag doorgeven aan jou.

We houden eerst een voorgesprek, zodat ik je vraag of probleem goed in kaart kan brengen. Na het gesprek gaan we werken met de familieopstelling. Stap-voor-stap neem ik je mee op een innerlijke reis. Het voorgesprek en de opstelling samen duurt anderhalf uur. De kosten van een familieopstelling inclusief voorgesprek is 120 euro inclusief btw.

Inmiddels heb ik al heel wat opstellingen mogen begeleiden en het blijft mij keer op keer verwonderen hoe snel het werkt. Mensen vertellen mij achteraf vaak dat ze na een familieopstelling meer vrijheid, vreugde, liefde en rust ervaren in hun leven. Ik ben dankbaar dat ik hier deel van uit mag maken.

Ben jij ook klaar om voluit te gaan leven met meer vrijheid, rust en liefde? Maak dan direct een afspraak.

Reserveer je familieopstelling


Ervaringen familieopstellingen:

Mevrouw van D. uit Bennekom

“ Door met Janneke met familieopstelling bezig te gaan zijn een paar diepgaande issues voor mijzelf veel duidelijker geworden. Via deze methode en de deskundige begeleiding van Janneke ben ik gaan ontdekken waar in sommige diepgaande, maar vaak onbewuste, overtuigingen vandaan zijn gekomen. Dat besef maakt het accepteren van bepaalde aspecten van mijzelf veel makkelijker. Hierdoor ben ik een stuk rustiger geworden. En het besef gaat ook verder dan alleen maar begrip met mijn hoofd. Door het in kunnen voelen van de verschillende figuren in de historische moederlijn en later ook vaderlijn, kan ik ook intuïtief alles beter in perspectief zien. Het is prettig om te merken hoe goed dat invoelen gaat en hoe de begeleiding van Janneke helpt om zaken energetisch een betere plek te geven dan wel op te lossen. Zo voelt het in ieder geval. Kortom, begrip en inzicht voor meer rust en acceptatie. Dank je wel!”

Mevrouw M. uit Ede

“Ik heb twee familieopstellingen bij Janneke gedaan, zowel voor mijn vaders als moederskant van de familie. Zelf heb ik de afgelopen jaren veel geworsteld met angst en onzekerheid. Door de familieopstellingen kwam ik erachter dat deze 2 thema’s verband hielden met gebeurtenissen en patronen uit eerdere generaties. Ik was mij er niet van bewust dat het familiesysteem een grote rol speelt in mijn onbewuste patronen. Door de inzichten die ik uit de familieopstellingen heb gekregen, kan ik mijn eigen patronen en die van (naaste) familieleden rondom angst en onzekerheid in perspectief plaatsen en beter relativeren”

Mevrouw K. uit Wageningen

“In het begin was het even onwennig en spannend. Het heeft mij vooral een aantal dingen inzichtelijk gemaakt als het gaat om bepaalde reacties en patronen bij mezelf en naar anderen . De familieopstelling voor mij heeft laten zien én voelen hoe ik handel in bepaalde situaties. Ik voelde zeker een bepaalde dynamiek tijdens mijn persoonlijke opstelling. Het heeft mij een aantal handvatten gegeven om in situaties anders te handelen. De familieopstelling heeft mij  dus echt aangezet  tot een bepaalde verandering in mijn denken en doen.”

Mevrouw C. uit Veenendaal

“Ik heb twee keer een opstelling gedaan bij Janneke. Ik was verbaasd welke kant het op ging en het bracht me op zaken waar ik zelf nog niet op gekomen was. Het mooie is dat je er niet teveel over na moet denken en vooral moet voelen. Janneke begeleide mijn proces heel prettig en hielp me goed bij mijn gevoel te blijven. Het was prettig om te doen en vooral erna heeft het ook veel effect gehad. Er zijn tijdens het proces toch bepaalde dingen in beweging gezet die me nu verder helpen. Ik vond het een mooie ervaring!”

Meneer S. uit Ede

“Onzekerheid speelt een grote rol in mijn leven en belemmert me vaak in dingen die ik leuk vind. Ik me schaam me ook vaak waardoor ik niet altijd eerlijk ben geweest.

Ik heb met Janneke een zogeheten ‘familieopstelling’ gedaan. Het idee was dat ik telkens een woord opschreef op een papier.  Hier ging ik op staan en voelen. Bij elk woord dat ik opschreef ging het een stukje dieper. Janneke hielp me met het aanvoelen en door af en toe goede vragen te stellen. Zo kwam ik erachter wat  onzekerheid, angst, chaos, de kerk, vader en moeder voor invloed om mij hadden en hebben!

Er kwamen veel emoties los, zoals boosheid maar ook angst. Een heel bijzonder proces om mee te maken! Ik was ook echt een perplex van de uitkomst. Het meest bijzondere is dat ik de dag daarna met mijn ouders ben gaan praten en ze verteld heb over deze ervaring. Ze  hebben mij dingen verteld die ze nog nooit aan me verteld hadden. Het voelde voor mij als een grote stap voorwaarts en als ik een stukje erkenning. Dankbaar!”

Misschien twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Hieronder lees je de ervaringen van mensen die bij mij een individuele familieopstelling hebben gedaan.

Aanmelden familieopstelling

Meer lezen over familieopstellingen? Hier nog een recent geschreven artikel uit de Trouw.