fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Familieopstellingen Gelderland

Soms kan iets wat je van huis uit hebt meegekregen, of juist niet hebt gekregen terwijl je het wel nodig had als kind, je later nog behoorlijk in de weg zitten. Dan is het mogelijk om dit met een familieopstelling te helen of verder te onderzoeken. Deze bijzondere en krachtige methode kan o.a. worden ingezet om:

  • Emotionele blokkades in jezelf op te lossen
  • Relatieproblemen met je partner, kind of ouders te onderzoeken/herstellen
  • Antwoord te krijgen op jouw levensthema of vraag

Wil je meer weten over een familieopstelling bij Janneke? Of direct aan de slag met jouw blokkade, thema of vraag? Boek nu een gratis oriënterend gesprek.

Boek direct je gratis oriëntatiegesprek

Onverwerkte emoties oplossen met een familieopstelling

We maken allemaal pijnlijke dingen mee in ons leven zoals: verlies, ziekte, kwetsing en andere tegenslagen. Het is dan belangrijk om dit goed te verwerken. Want je weet vast dat onverwerkte gebeurtenissen en gevoelens stressbronnen zijn die op den duur allerlei gezondheidsklachten veroorzaken. En dit gaat ten koste van jezelf, je relaties en je levenskwaliteit. Met een familieopstelling ruim je deze oude, emotionele stressbronnen op. Omdat je werkt aan dieper gelegen oorzaken, zonder je probleem met je hoofd te moeten analyseren of er veel over te praten.

Als praten en denken niet meer helpt

Wanneer je iets bespreekt met vrienden, familie, je partner of een therapeut kan dit opluchten. Maar als praten en nadenken niet genoeg is om je probleem op te lossen, is er kennelijk iets anders nodig. Met praten zit je namelijk nog steeds in je hoofd en je bewuste denken, terwijl familieopstellingen gebruik maakt van het krachtige onbewuste en het doorvoelen van je probleem of thema. Je maakt -onder professionele begeleiding- contact met de kern van je probleem door het voelen en luisteren naar signalen van je lijf. Je lichaam is jouw beste raadgever namelijk!

De invloed van jouw ouders en familie

Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun oorsprong binnen je familie. Hoe jij gehecht bent aan je ouders, zegt veel over de huidige relatie met jezelf, je partner, je baas, vrienden en kinderen. En als jij een probleem hebt waar je maar niet van af lijkt te komen (ondanks je al veel hebt geprobeerd), dan is de kans groot dat je nog emotioneel verstrikt bent met familiepijn. Een familieopstelling helpt je dan los te maken uit deze verstrikking. Je zal merken dat loskomen heel bevrijdend voelt en dit werkt weer door in al je relaties!

Hoe werkt een familieopstelling?

Mijn naam is Janneke Tiemissen. In 2017 volgde ik de jaaropleiding tot familie- en organisatieopsteller in Amsterdam. Deze opleiding heeft mijn leven in positieve zin veranderd en dit wil ik graag doorgeven aan jou.

We houden eerst telefonisch een voorgesprek (nu tijdelijk gratis), zodat ik je vraag of probleem goed in kaart kan brengen. Na het gesprek plannen we een familieopstelling in. Stap-voor-stap neem ik je mee op een innerlijke reis. De kosten van een familieopstelling inclusief voorgesprek is 120 euro inclusief btw.

Inmiddels heb ik al heel wat opstellingen mogen begeleiden en deze bijzondere methode blijft mij verwonderen. Mensen vertellen mij achteraf vaak dat ze na een familieopstelling meer vrijheid, vreugde, liefde en rust ervaren in hun leven. Ik ben erg dankbaar dat ik hier deel van uit mag maken.

Ben jij ook klaar om voluit te gaan leven met meer vrijheid, rust en liefde? Kom in actie en reserveer direct jouw familieopstelling.

 

Luister naar je hart - Janneke Tiemissen helpt je daarbij

Door de familieopstelling bij Janneke viel veel op zijn plek. Al mijn hele leven voelde ik een soort gemis. Nu begrijp ik waar dit vandaan komt en kan ik er anders mee om gaan, het voelt lichter

Familieopstellingen door Janneke Tiemissen van Tiemcoach.

Ervaringen van anderen met familieopstellingen bij Janneke

“Door met Janneke met familieopstelling bezig te gaan zijn een paar diepgaande issues voor mijzelf veel duidelijker geworden. Via deze methode en de deskundige begeleiding van Janneke ben ik gaan ontdekken waar in sommige diepgaande, maar vaak onbewuste, overtuigingen vandaan zijn gekomen. Dat besef maakt het accepteren van bepaalde aspecten van mijzelf veel makkelijker. Hierdoor ben ik een stuk rustiger geworden. En het besef gaat ook verder dan alleen maar begrip met mijn hoofd. Door het in kunnen voelen van de verschillende figuren in de historische moederlijn en later ook vaderlijn, kan ik ook intuïtief alles beter in perspectief zien. Het is prettig om te merken hoe goed dat invoelen gaat en hoe de begeleiding van Janneke helpt om zaken energetisch een betere plek te geven dan wel op te lossen. Zo voelt het in ieder geval. Kortom, begrip en inzicht voor meer rust en acceptatie. Dank je wel!”

Mevrouw van D. uit Bennekom

“Onzekerheid speelt een grote rol in mijn leven en belemmert me vaak in dingen die ik leuk vind. Ik me schaam me ook vaak waardoor ik niet altijd eerlijk ben geweest.

Ik heb met Janneke een zogeheten ‘familieopstelling’ gedaan. Het idee was dat ik telkens een woord opschreef op een papier.  Hier ging ik op staan en voelen. Bij elk woord dat ik opschreef ging het een stukje dieper. Janneke hielp me met het aanvoelen en door af en toe goede vragen te stellen. Zo kwam ik erachter wat  onzekerheid, angst, chaos, de kerk, vader en moeder voor invloed om mij hadden en hebben!

Er kwamen veel emoties los, zoals boosheid maar ook angst. Een heel bijzonder proces om mee te maken! Ik was ook echt een perplex van de uitkomst. Het meest bijzondere is dat ik de dag daarna met mijn ouders ben gaan praten en ze verteld heb over deze ervaring. Ze  hebben mij dingen verteld die ze nog nooit aan me verteld hadden. Het voelde voor mij als een grote stap voorwaarts en als ik een stukje erkenning. Dankbaar!”

Meneer S. uit Ede

“Ik heb twee keer een opstelling gedaan bij Janneke. Ik was verbaasd welke kant het op ging en het bracht me op zaken waar ik zelf nog niet op gekomen was. Het mooie is dat je er niet teveel over na moet denken en vooral moet voelen. Janneke begeleide mijn proces heel prettig en hielp me goed bij mijn gevoel te blijven. Het was prettig om te doen en vooral erna heeft het ook veel effect gehad. Er zijn tijdens het proces toch bepaalde dingen in beweging gezet die me nu verder helpen. Ik vond het een mooie ervaring!”

Mevrouw C. uit Veenendaal

“Ik heb twee familieopstellingen bij Janneke gedaan, zowel voor mijn vaders als moederskant van de familie. Zelf heb ik de afgelopen jaren veel geworsteld met angst en onzekerheid. Door de familieopstellingen kwam ik erachter dat deze 2 thema’s verband hielden met gebeurtenissen en patronen uit eerdere generaties. Ik was mij er niet van bewust dat het familiesysteem een grote rol speelt in mijn onbewuste patronen. Door de inzichten die ik uit de familieopstellingen heb gekregen, kan ik mijn eigen patronen en die van (naaste) familieleden rondom angst en onzekerheid in perspectief plaatsen en beter relativeren”

Mevrouw M. uit Ede

“In het begin was het even onwennig en spannend. Het heeft mij vooral een aantal dingen inzichtelijk gemaakt als het gaat om bepaalde reacties en patronen bij mezelf en naar anderen . De familieopstelling voor mij heeft laten zien én voelen hoe ik handel in bepaalde situaties. Ik voelde zeker een bepaalde dynamiek tijdens mijn persoonlijke opstelling. Het heeft mij een aantal handvatten gegeven om in situaties anders te handelen. De familieopstelling heeft mij  dus echt aangezet  tot een bepaalde verandering in mijn denken en doen.”

Mevrouw K. uit Wageningen
Wil jij emotionele blokkades oplossen? En relaties verbeteren?
Meld je direct aan voor een familieopstelling!

Heb je nog twijfels of vragen? Neem gerust contact met mij op. Wil je meer lezen over familieopstellingen? Dan heb ik een geweldige boekentip voor jou, namelijk De Fontein van Els van Steijn.