fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Familieopstellingen

‘Door de familieopstelling viel alles ineens op zijn plek, ik kon mijn angst en verdriet eindelijk loslaten’

Oplossen van oude, vastzittende gevoelens en blokkades

Onverwerkte gevoelens en negatieve overtuigingen zijn bronnen van stress en veroorzaken op den duur allerlei gezondheidsklachten.

Heb jij al langer last van negatieve overtuigingen, emotionele pijn of diepgewortelde emoties als: angst, boosheid, schuldgevoel, schaamte, jaloezie of verdriet? En wil je dit nu echt aanpakken? Dan kan ik je helpen om dit op te lossen met behulp van een familieopstelling.

Want met een familieopstelling krijg je direct helderde inzichten over je probleem of vraag. Het is een effectieve en waardevolle methode, omdat je werkt aan de dieper gelegen oorzaken van je problematiek. Je krijgt hierdoor de kans om oude, vastzittende en onverwerkte emoties en blokkades te verwerken en op te lossen.

Mijn naam is Janneke Tiemissen. In 2017 volgde ik de jaaropleiding tot familie- en organisatieopsteller in Amsterdam. Deze opleiding heeft mijn leven in positieve zin veranderd en dit wil ik graag doorgeven aan jou.

Inmiddels heb ik al heel wat opstellingen mogen begeleiden en het blijft mij keer op keer verwonderen hoe snel en effectief deze methode werkt. Mensen vertellen mij achteraf vaak dat ze na een familieopstelling meer vrijheid, vreugde en rust ervaren in hun leven. Ik ben dankbaar dat ik mensen hierin mag begeleiden.

Hoe werkt een familieopstelling?

We houden eerst een voorgesprek, zodat ik je vraag of probleem goed in kaart kan brengen. Na het gesprek gaan we werken met de familieopstelling. Tijdens de individuele familieopstelling word jij, op je eigen tempo en met vriendelijke aandacht door mij begeleid. We onderzoeken eerst de kern van jouw vraag of probleem en daarna geef ik je de nodige handvatten zodat jij ter plekke kan werken aan de oplossing.

Ik werk met verschillende vormen van opstellen. Je kunt kiezen uit een tekenopstelling, papieren ankers op de grond of voor een familieopstelling met Playmobil poppetjes. Het voorgesprek en de opstelling samen duurt anderhalf uur. De kosten van een individuele familieopstelling inclusief voorgesprek is 125 euro inclusief btw.

Wil jij nu ook graag hulp bij het loskomen van onverwerkte gevoelens of negatieve overtuigingen? Meld je dan aan. Heb je nog vragen over familieopstellingen, neem dan gerust contact op. Hieronder lees je de ervaringen van mensen die een familieopstelling bij mij hebben gedaan.

Ik meld me aan voor een familieopstelling


Ervaring met familieopstellingen:

Mevrouw van D. uit Bennekom

“ Door met Janneke met familieopstelling bezig te gaan zijn een paar diepgaande issues voor mijzelf veel duidelijker geworden. Via deze methode en de deskundige begeleiding van Janneke ben ik gaan ontdekken waar in sommige diepgaande, maar vaak onbewuste, overtuigingen vandaan zijn gekomen. Dat besef maakt het accepteren van bepaalde aspecten van mijzelf veel makkelijker. Hierdoor ben ik een stuk rustiger geworden. En het besef gaat ook verder dan alleen maar begrip met mijn hoofd. Door het in kunnen voelen van de verschillende figuren in de historische moederlijn en later ook vaderlijn, kan ik ook intuïtief alles beter in perspectief zien. Het is prettig om te merken hoe goed dat invoelen gaat en hoe de begeleiding van Janneke helpt om zaken energetisch een betere plek te geven dan wel op te lossen. Zo voelt het in ieder geval. Kortom, begrip en inzicht voor meer rust en acceptatie. Dank je wel!”

Mevrouw M. uit Ede

“Ik heb twee familieopstellingen bij Janneke gedaan, zowel voor mijn vaders als moederskant van de familie. Zelf heb ik de afgelopen jaren veel geworsteld met angst en onzekerheid. Door de familieopstellingen kwam ik erachter dat deze 2 thema’s verband hielden met gebeurtenissen en patronen uit eerdere generaties. Ik was mij er niet van bewust dat het familiesysteem een grote rol speelt in mijn onbewuste patronen. Door de inzichten die ik uit de familieopstellingen heb gekregen, kan ik mijn eigen patronen en die van (naaste) familieleden rondom angst en onzekerheid in perspectief plaatsen en beter relativeren”

Mevrouw K. uit Wageningen

“In het begin was het even onwennig en spannend. Het heeft mij vooral een aantal dingen inzichtelijk gemaakt als het gaat om bepaalde reacties en patronen bij mezelf en naar anderen . De familieopstelling voor mij heeft laten zien én voelen hoe ik handel in bepaalde situaties. Ik voelde zeker een bepaalde dynamiek tijdens mijn persoonlijke opstelling. Het heeft mij een aantal handvatten gegeven om in situaties anders te handelen. De familieopstelling heeft mij  dus echt aangezet  tot een bepaalde verandering in mijn denken en doen.”

Mevrouw C. uit Veenendaal

“Ik heb twee keer een opstelling gedaan bij Janneke. Ik was verbaasd welke kant het op ging en het bracht me op zaken waar ik zelf nog niet op gekomen was. Het mooie is dat je er niet teveel over na moet denken en vooral moet voelen. Janneke begeleide mijn proces heel prettig en hielp me goed bij mijn gevoel te blijven. Het was prettig om te doen en vooral erna heeft het ook veel effect gehad. Er zijn tijdens het proces toch bepaalde dingen in beweging gezet die me nu verder helpen. Ik vond het een mooie ervaring!”

Meneer S. uit Ede

“Onzekerheid speelt een grote rol in mijn leven en belemmert me vaak in dingen die ik leuk vind. Ik me schaam me ook vaak waardoor ik niet altijd eerlijk ben geweest.

Ik heb met Janneke een zogeheten ‘familieopstelling’ gedaan. Het idee was dat ik telkens een woord opschreef op een papier.  Hier ging ik op staan en voelen. Bij elk woord dat ik opschreef ging het een stukje dieper. Janneke hielp me met het aanvoelen en door af en toe goede vragen te stellen. Zo kwam ik erachter wat  onzekerheid, angst, chaos, de kerk, vader en moeder voor invloed om mij hadden en hebben!

Er kwamen veel emoties los, zoals boosheid maar ook angst. Een heel bijzonder proces om mee te maken! Ik was ook echt een perplex van de uitkomst. Het meest bijzondere is dat ik de dag daarna met mijn ouders ben gaan praten en ze verteld heb over deze ervaring. Ze  hebben mij dingen verteld die ze nog nooit aan me verteld hadden. Het voelde voor mij als een grote stap voorwaarts en als ik een stukje erkenning. Dankbaar!”

Meld je aan voor een familieopstelling