fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Hoe kan coaching je helpen?

Hoe kan coaching je helpen?

Goed, de eerste stap is gezet! Want kennelijk ben je op zoek naar hulp. Dit is erg dapper! Je laten helpen getuigt van kracht en moed, want het is niet gemakkelijk om de confrontatie met jezelf aan te gaan. De meeste mensen gaan hun probleem liever uit de weg of schuiven het telkens voor zich uit.

Vind jij dat het tijd is om het anders te doen? Met een goede coach pak je jouw probleem juist effectief aan omdat coaching helpt om je levensdoelen sneller te realiseren. En wat is er nu belangrijker dan goed voor jezelf zorgen, zodat jij het leven kunt leiden zoals jij dit wilt?!
Ik leg je graag uit hoe ik je hierbij kan helpen.

Holistische coaching

Mijn kracht is dat ik coach vanuit een holistische benadering. Dit betekent dat ik mij focus op jou als geheel. Ik heb aandacht voor zowel mentale-, fysieke- en spirituele groei. Ik geef je niet alleen praktische handvatten, een holistisch coach pakt je probleem ook aan in de kern. In mijn werk gebruik ik drie coachingsvormen om jou te helpen groeien op persoonlijk en/of professioneel gebied. Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel of wil je een kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op.

Mental coaching

Bij persoonlijk geluk en succes draait het om de juiste mindset. Want als je negatief denkt, voel en gedraag je je hier ook naar. Je mindset zegt alles over hoe jij naar jezelf en de wereld kijkt. Deze automatische denkpatronen zijn voor een groot deel gevormd door gebeurtenissen uit het verleden. Denk je vaak negatief? Dan is het goed om te weten dat je door bewustwording en oefening jouw mindset kunt herprogrammeren. En ik wil je graag leren hoe je dit doet.

Door middel van Mental Coaching help ik je om een positieve mindset te ontwikkelen. De focus ligt op het versterken van mentale kracht en het verdiepen van je bewustzijn. Je krijgt inzicht in je eigen denk- en gedragspatronen en beperkende overtuigingen uit het onderbewuste worden ontkracht. Daarnaast leer je om negatieve gedachten om te buigen naar helpende gedachten. Zodat jij je zelfverzekerder voelt en focus houdt om je dromen en doelen sneller te kunnen realiseren.

Stressmanagement

Hoe ga je om met te veel stress? Wat kan je doen om stressklachten te verminderen? Een beetje stress is nuttig. Het houdt je scherp en je komt erdoor in actie. Maar wat als je te veel stress ervaart in je leven? Dan gaat dit op den duur ten koste van je gezondheid, want het zorgt voor allerlei psychische en lichamelijke klachten. Ik kan je leren anders om te gaan met emoties en stressvolle gebeurtenissen zodat deze minder impact hebben op je welzijn. Stressklachten als hoofdpijn, buikpijn, piekeren, slecht slapen, vermoeidheid, angst- en paniekgevoelens zullen verminderen omdat je leert hoe je snel en diep kunt ontspannen. Je blijft hierdoor beter in balans. Stressmanagement richt zich op mentale groei en praktische adviezen in leefstijl.

Spirituele coaching

Een derde pijler van mijn werkwijze als coach is werken aan je spirituele ontwikkeling. Spiritualiteit staat voor mij gelijk aan het verbinden en ontwikkelen van je zingeving, intuïtie, missie, passie en je levensdoel. Veel mensen doen maar wat in het leven en raken hierdoor steeds verder met zichzelf uit verbinding. Maar als jij weet wat echt belangrijk is voor jou en daarnaar leeft, geeft dat je voldoening en rust. Ik wil je richting geven en helpen om te (her)ontdekken wat jou het meest gelukkig maakt. Daarnaast kijken we praktisch naar de stappen die je kunt zetten om je resultaat zo snel mogelijk te bereiken.

Wil jij je ook laten coachen volgens de holistische benadering? Neem gerust contact op als je vragen hebt of meld je aan voor een kennismaking.