fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Meditatiecursus

“Laat de ruis in je omgeving niet langer je innerlijke rust verstoren”

– Dalai Lama

Verbeter je mentale en fysieke gezondheid

Meditatie is tegenwoordig niet meer weg te denken als je in balans wilt blijven in deze hectische samenleving. Het wordt steeds populairder, omdat uit onderzoek is gebleken dat het een positieve invloed heeft op stressklachten. Ook bevordert het je geheugen en focus. Ik help je graag om te leren mediteren en dit te integreren in je leven. Daarom ontwikkelde ik een laagdrempelige, online meditatiecursus voor je. Met deze cursus leer jij alles over mediteren! Om het vol te houden krijg je richtlijnen en een plan van aanpak dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Inhoud van de meditatiecursus:

De cursus bestaat uit een twee delen; een ebook en een werkboek. In het ebook heb ik alle belangrijke informatie over meditatie voor je op een rij gezet. Je hebt hierdoor alle kennis die je nodig hebt om te beginnen met mediteren. In het werkboek staan praktische oefeningen en maak je kennis met alle meditatietechnieken.

Dit zijn de hoofdstukken uit het ebook:

  • De zin en onzin van meditatie
  • De drie gouden regels van meditatie
  • Verschillende Meditatievormen
  • Meditatietechnieken met o.a.:
  • visualisatie, ademhalingsmeditatie, objectmeditatie, loopmeditatie, mantrameditatie, mediteren op emoties en gedachten.
  • Omgaan met lastige gevoelens en weerstand
  • Hoe houd je mediteren vol?

Met het aanleren van meditatie, heb ik al tientallen mensen geholpen met het verminderen van overmatig piekeren, leren omgaan met emoties en innerlijke onrust! Hierdoor is hun levensvreugde enorm toegenomen.

Aanvullende cursusinformatie

Interactieve leervorm

Je krijgt het e-book en werkboek opgestuurd via email. Het zijn interactieve lessen. Want naast het opdoen van belangrijke kennis oefen je vooral met mediteren. Je hoeft het niet alleen uit te vinden, want in deze cursus krijg je persoonlijke begeleiding. Je kunt vragen stellen en bespreken waar je tegenaan loopt in jouw proces. Ook maak je een persoonlijk plan van aanpak om het mediteren vol te kunnen houden.

Flexibel leren

Je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je over de lessen doet.

Investering

De investering van de online meditatiecursus bedraagt 67,50 euro*

*Prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief voor ondernemers.
Eventuele kortingscode wordt verwerkt na inschrijving.

Bonus: Als extraatje ontvang je bij deelname tot 31 december diverse begeleide meditaties gratis. Deze meditaties kun je ongelimiteerd beluisteren.

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil jij ook leren mediteren? Schrijf je dan nu in voor de meditatiecursus en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.