fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Meditatiecursus

‘Er is niets goed of slecht, maar ons denken maakt dat ervan.’

William Shakespeare

Meditatie is tegenwoordig niet meer weg te denken als je in balans wilt blijven in deze hectische samenleving. Het wordt steeds populairder, omdat uit onderzoek is gebleken dat het een positieve invloed heeft op stressklachten. Ook bevordert het je geheugen en focus. Ik help je graag om te leren mediteren en dit te integreren in je leven. Daarom ontwikkelde ik een laagdrempelige, online meditatiecursus voor je. Met deze cursus leer jij alles over mediteren! Om het vol te houden krijg je richtlijnen en een plan van aanpak dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Inhoud van de meditatiecursus:

  • De zin en onzin van meditatie
  • De drie belangrijkste basisprincipes van meditatie
  • Vijf verschillende Meditatievormen
  • Kennismaken met alle meditatietechnieken
  • Hoe je moeilijkheden in je proces overwint
  • Persoonlijk plan van aanpak en vragen

Met het aanleren van meditatie, heb ik al tientallen mensen geholpen met het verminderen van overmatig piekeren, leren omgaan met emoties en innerlijke onrust! Hierdoor is hun levensvreugde enorm toegenomen.

Aanvullende cursusinformatie

Interactieve leervorm

Je krijgt de lessen opgestuurd via email. Het zijn interactieve lessen waarin je, naast het opdoen van belangrijke kennis, vooral oefent met mediteren.

Je hoeft het niet alleen uit te vinden, want in deze cursus krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren meditatiedocent. Je kunt vragen stellen en bespreken waar je tegenaan loopt in jouw proces. Ook maak je een persoonlijk plan van aanpak om het mediteren vol te kunnen houden.

Flexibel leren

Je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je over de lessen doet.

Investering

De investering van de online meditatiecursus bedraagt 67,50 euro*

*Prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief voor ondernemers.
Eventuele kortingscode wordt verwerkt na inschrijving.

Bonus: Als extraatje ontvang je bij deelname tot 31 december diverse begeleide meditaties gratis. Deze meditaties kun je ongelimiteerd beluisteren.

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil jij ook leren mediteren? Schrijf je dan nu in voor de Meditatiecursus en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Tip: Je kunt deze meditatiecursus aanvullen met een individuele Gongsessie. Dit is een bijzonder Oosters instrument dat je helpt om sneller in een meditatieve toestand te komen. Een bijzondere ervaring!

De prijs van een losse Gongsessie is 75 euro. In combinatie met de meditatiecursus betaal je slechts 55 euro voor een Gongsessie.