fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Leren mediteren

Wanneer heb jij voor het laatst bewust tijd vrij gemaakt voor rust en ontspanning?

leren mediteren

Waarom starten met meditatie?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat regelmatig mediteren bijdraagt aan een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Dit komt omdat meditatie je helpt dieper te ontspannen en je anders leert omgaan met stress. Stressklachten nemen af en je staat positiever in het leven!

Misschien ben je uit balans geraakt en wil je dit nu bij jezelf herstellen. Als je merkt dat je vaak te druk bent, negatief denkt, het allemaal niet meer overziet of het niet meer lukt om te ontspannen is beginnen met mediteren wat voor jou.

Weer in balans komen

Bij mediteren draait alles om het bewust richten van je aandacht op het hier en nu. Wanneer je de aandacht leert focussen op het nu, ben je minder bezig met de toekomst of het verleden. Je leert puur te observeren en volledig te ontspannen in wat er is. Je geest wordt hierdoor rustiger en je lichaam ontspant. Met een gevoel van innerlijke rust en verbondenheid als gevolg. Met meditatie kom je (weer) in balans! Hierdoor lukt het je gemakkelijker om focus te houden op je doelen en je dromen te realiseren.

Beginnen met mediteren

Beginnen met mediteren is in theorie heel simpel maar de uitvoering én het volhouden van meditatie is niet gemakkelijk. Mijn naam is Janneke Tiemissen. Tien jaar geleden begon ik met mediteren omdat ik mezelf voorbij liep en last had van chaos in mijn hoofd. Het was een van de beste beslissingen in mijn leven! Door meditatie leerde ik mijn focus langer vast te houden, positiever denken en kon ik gemakkelijker ontspannen. Ik werd weer baas over mijn eigen brein en nam de regie terug over mijn leven!

Nu help ik mensen die uit balans zijn geraakt. Om meer mensen te kunnen helpen bij het vinden van rust, schreef ik een meditatiecursus en begeleid ik groepsmeditaties.

Online meditatiecursus

De online meditatiecursus leert je alles over meditatie. Deze cursus voorziet jou van belangrijke kennis over meditatie en je oefent zelf met mediteren. Daarnaast krijg je praktische tips om het mediteren vol te houden. Benieuwd naar mijn meditatiecursus? Klik op onderstaande button voor meer info.

Mediteren in een groep

Lukt alleen mediteren niet goed? Of vind je het lastig om met regelmaat te mediteren?Dat is jammer, want dan benut je niet alle positieve effecten van meditatie. Geef niet op! Mediteren in een groep werkt mogelijk wel voor jou. Voor veel mensen is het namelijk gemakkelijk om te mediteren in groepsverband. Ten eerste omdat je elkaar stimuleert door te zetten en ten tweede is het fijn om met gelijkgestemden te mediteren. Je voelt een bepaalde verbondenheid en harmonie.

Je mediteert in een prachtige, sfeervolle meditatieruimte in Bennekom (Gelderland). Bovendien kan ik je als meditatiecoach tips geven en begeleiden in jouw proces. Tijdens de groepsmeditatie maak je kennis met verschillende meditatietechnieken. We beoefenen verschillende meditatievormen als Mindfulness, ontspannende ademhalingsoefeningen, krachtige visualisaties en objectmeditatie. Wil je graag een keer meedoen of meer informatie? Stuur mij een mail via onderstaande button.

Is mediteren wel wat voor mij?

Twijfel je nog of meditatie wel geschikt is voor jou? Dan heb ik goed nieuws. Iedereen kan leren mediteren! Het is geschikt voor jou als je gemotiveerd bent om meer rust en balans te krijgen in je leven. Juist als je last hebt van onrust of een chaotisch, vol hoofd kan je dit door middel van meditatie sterk verminderen. Klaar voor meer rust en levensgeluk? Check snel de cursus voor meer info!