fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Leren mediteren

Waarom is mediteren goed voor je?

Diverse wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dat meditatie stress aanzienlijk vermindert en bijdraagt aan een gezondere leefstijl. De reden dat steeds meer mensen beginnen met mediteren is om balans en ontspanning te vinden in de dagelijkse drukte. Met meditatie leef je dus gezonder en bewuster. Dit komt vooral omdat meditatie je helpt dieper te ontspannen en je meer zelfinzicht krijgt.

Effecten van regelmatig mediteren:

 • Meer rust in hoofd en lijf
 • Betere focus en concentratie
 • Emotioneel meer in balans
 • Sterker immuunsysteem
 • Angstgevoelens verminderen
 • Positiever denken
 • Betere slaapkwaliteit
 • Minder stress
 • Compassie en geluksgevoel
 • Meer inzicht in jezelf

Doe je mee met mijn meditatielessen?

Wil jij ook starten met meditatie? Het goed aanleren en weten hoe je het mediteren gemakkelijker volhoudt? Bekijk dan mijn meditatie groepslessen of individuele begeleiding met extra persoonlijke aandacht en coaching.

 

SEIZOENSACTIE

Meld je nu aan voor mijn meditatielessen en ontvang mijn praktische meditatiehandboek ter waarde van 24,95 €

Les van een ervaren meditatiecoach

Mijn naam is Janneke Tiemissen. Omdat ik een duurzame oplossing zocht om te leren omgaan met stress en een vol hoofd, startte ik elf jaar met mediteren. Ik volgde diverse meditatietrainingen en verdiepte mij ook in de Mindfulnessmethode van Jon Kabat-Zinn. Starten met meditatie was een van de beste beslissingen in mijn leven! Want het bracht mij zo veel rust en balans. Ik kan nu anders omgaan met stressvolle gebeurtenissen en de drukte waarin we leven. Nu wil ik elf jaar aan kennis en ervaring graag met jou delen tijdens mijn meditatielessen.

Doe je mee met mijn bodyscanmeditatie? ♥

Wat als (zelf) mediteren niet lukt?

Ben je zelf al begonnen met mediteren en lukt het niet? Of twijfel je nog of meditatie wel geschikt is voor jou? Dan heb ik goed nieuws, iedereen kan leren mediteren! Misschien maak je een van de veel gemaakte beginnersfouten…

En wist je dat je echt geen uur stil hoeft te zitten om effect te krijgen? Met acht minuten per dag mediteren merk je namelijk al een groot verschil! Laat mij je helpen meer rust en balans te vinden. Ook geef ik je graag alvast wat handige meditatietips.

Proefles mediteren

Begin met meditatie als je gemotiveerd bent om meer rust en balans te krijgen in je leven. Reserveer nu een proefles voor 10 €

   

   

   

  ‘Dankzij meditatie heb ik meer rust en plezier in mijn leven!’