fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Online meditatiecursus

Deze meditatiecursus bestaat uit een twee delen. Je ontvangt een e-book en een werkboek. In het e-book heb ik alle belangrijke kennis over meditatie voor je op een rij gezet. Je beschikt dan over alle informatie dat je nodig hebt om het mediteren goed aan te leren. In het werkboek vind je praktische meditatieoefeningen zoals onder andere ademhalingsoefeningen, visualisaties en minimeditaties die je altijd en overal kunt doen!

Alle belangrijke kennis verzameld in één gemakkelijk te lezen e-book! Plus werkboek met meditatieoefeningen voor beginners en gevorderden.

Wat leer je in deze online meditatiecursus?

Inhoud e-book:

  1. Wat is de zin en onzin van meditatie? Alle fabels en feiten op een rij.
  2. De drie gouden regels van meditatie. Zo kom je altijd in een meditatieve toestand!
  3. Verschillende Meditatievormen. Kies wat bij je past.
  4. Meditatietechnieken met o.a.: visualisatie, ademhalingsmeditatie, objectmeditatie, loopmeditatie, mantrameditatie, mediteren op emoties en gedachten.
  5. Omgaan met lastige gevoelens en weerstand. Wat doe je als het moeilijk wordt?
  6. Hoe houd je mediteren vol om optimaal resultaat te krijgen? Plus persoonlijk plan van aanpak.

Als je deze kennis toepast in je leven zal je minder piekeren, leren omgaan met lastige emoties en weerbaarder zijn tegen stress!

Wel of geen extra begeleiding?

De bedoeling van de cursus is dat je vooral gaat doen! Want door het e-book te lezen veranderd er niets! Oefenen is het toverwoord…. alleen door meditatie regelmatig te beoefenen zal het steeds gemakkelijker worden en zal je de positieve effecten snel voelen. Hier tegenover staat dat er voor de rest van je leven profijt van hebt.

Je kunt zelf aan de slag met de cursus, maar ook kiezen voor een steuntje in de rug met extra persoonlijke begeleiding. De voordelen van persoonlijke begeleiding zijn:

  • Gratis je vraag stellen aan een ervaren meditatiecoach via email. Voorleggen waar je tegenaan loopt in jouw proces zorgt ervoor dat je het mediteren gemakkelijker volhoudt.
  • Gratis de nieuwste, begeleide meditaties ontvangen in je mailbox (je kunt je ieder gewenst moment afmelden)

Wat kost de meditatiecursus?

De investering van de online meditatiecursus bedraagt 39,95 € exclusief begeleiding en 59,95 € inclusief persoonlijke begeleiding.

*Prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief voor ondernemers. Heb je een kortingscode of wil je gebruik maken van een actie? Deze wordt verwerkt na de bestelling.

Actie: Bestel de online meditatiecursus en neem een keer gratis deel aan een groepsmeditatie van 60 minuten!

Hoe bestel ik de online meditatiecursus?

Ben je enthousiast en wil jij ook leren mediteren? Super! Via onderstaande button kan je de cursus bestellen. Geef aan of je de cursus wilt met of zonder begeleiding. Je ontvangt een mail met betalingsgegevens. Als de betaling binnen is, krijg jij een het e-book en werkboek opgestuurd.
Have fun!