info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Minder stress tijdens je studententijd?

‘Maak kennis met onze studentencursus Mindfulness voor meer rust, energie en aandacht’

Waarom deze mindfulnesscursus volgen?

Herken jij het dat opvallend veel studenten lijden onder een te hoge prestatiedruk tegenwoordig? Dit is niet raar als je nagaat wat er allemaal van je wordt verwacht in weinig tijd: uitblinken door het halen van goede cijfers, vriendschappen, familie en relatie onderhouden, deelnemen aan een (sport)vereniging, er goed uitzien, het up-to-date houden van je social media en het beoefenen van je hobby’s. Kan het zijn dat jij de lat wel erg hoog legt voor jezelf door het allemaal graag goed te doen? Als je meer energie besteedt dan dat je hebt, krijg je last van stress.

Als je te vaak spanningen en stress hebt, dan krijg je op den duur geestelijke en lichamelijke klachten als: vermoeidheid, hoofd-, spier-, buikpijn, concentratieproblemen of je kunt je somber of onzeker gaan voelen. Sommige studenten raken zelfs burn-out! En stress motiveert en helpt je niet om prettig te studeren, toch?! Bij ons kun je een Mindfulnesscursus volgen om deze stressklachten te verminderen of te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen natuurlijk.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een methode die je helpt om minder te oordelen over jezelf en de omgeving. Je leert positiever denken en je leert omgaan met minder prettige gevoelens als druk, angst, verdriet, boosheid en teleurstelling. Onderzoek toont aan dat mensen die regelmatig Mindfulness beoefenen veel weerbaarder zijn tegen stress en dat stresshormonen in het lichaam verminderen of verdwijnen. Een ander effect van Mindfulness is dat je concentratie toe neemt, je geheugen verbeterd en je beter keuzes kunt maken.

Wat leer je tijdens de Mindfulnesscursus voor studenten?

Tijdens de cursus leer je de belangrijkste basisbeginselen van Mindfulness. Zo kun jij direct thuis aan de slag! Je krijgt begeleiding van een ervaren Mindfulnesscoach. De coach werkt al jaren samen met jongvolwassenen en beoefend zelf dagelijks Mindfulness. Ervaring met Mindfulness is niet nodig om aan de cursus deel te nemen. We oefenen in een groep van maximaal 10 personen om de persoonlijke aandacht te waarborgen. Daarnaast krijg jij praktische tips om je schoolwerk beter te kunnen plannen als je daar behoefte aan hebt. 

  • ,De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 1 uur.
  • De Mindfulnesscursus vindt plaats in Ede, Wageningen of op jouw school, mits er minstens 6 studenten zijn die deelnemen. 
  • De kosten zijn euro 49,50 p.p. 
  • Bij de laatste bijeenkomst mag je gratis een introducee meenemen.

    Heb je nog vragen dan kan je emailen naar: info@tiemcoach.nl
    Direct inschrijven voor deze cursus? Klik op de link hieronder om je aan te melden. Wil je gebruikmaken van de kortingscode via facebook? Vul deze in bij het kopje bericht.

Geef een reactie