info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

Over Tiemcoach

Tiemcoach is in 2013 opgericht in Bennekom (Gelderland). Tiemcoach werkt samen met verschillende coaches en trainers om mensen in de regio Gelderland en Utrecht te begeleiden. We helpen je graag verder als je vastloopt door (faal)angst, AD(H)D of burn-out. Dit doen we met een team van zelfstandige professionals. Iedere coach of trainer heeft zijn eigen specialisme en dit waarborgt onze kwaliteit. 

We werken vanuit een duidelijke missie en visie. Onze missie is om jou te begeleiden naar plezier, positieve energie en zelfvertrouwen. Onze visie is dat we ons vooral richten op jouw mogelijkheden en kwaliteiten in plaats van je probleem, want wat je aandacht geeft groeit.

We helpen je om de beste versie van jezelf te worden en de keuzes te maken die het beste bij jou passen in het leven. Naast individuele trajecten, kun je deelnemen aan een AD(H)D groep, een faalangsttraining of een burn-out herstel training volgen. Onze coaching en trainingen worden altijd afgestemd op het individu of de groep.

Maak kennis met ons team:

De meeste coaches van Tiemcoach zijn zelf ervaringsdeskundige. Ze hebben te maken (gehad) met AD(H)D, ADD, burn-out of faalangst. Daarom snappen wij beter wat jij ervaart en wat je nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten. De coaches en trainers bij Tiemcoach zijn allen gecertificeerd om dit vak op professioneel niveau uit te voeren.

Janneke Tiemissen

Coach en trainer bij: AD(H)D, Faalangst en Burn-out herstel 

Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik ben 38 jaar, moeder van twee lieve kinderen en woon in Bennekom. Sinds zes jaar ben ik werkzaam als zelfstandig coach en sinds een jaar train ik groepen. Daarvoor werkte ik als leidinggevende bij de Koninklijke Landmacht en later in de kinderopvang.
Ik coach en train met mijn hoofd en hart.

Rond mijn dertigste kreeg ik de diagnose ADHD. Nu heb ik (door veel persoonlijke ontwikkeling) geen last meer van ADHD klachten 🙂 Daarnaast had ik veel last van faalangst. Dit koste mij veel energie, ik kon hierdoor niet echt genieten van het leven. Deze faalangst heb ik weten te tackelen en dat was een keerpunt in mijn leven. Ik denk positiever en kan beter omgaan met tegenslagen in het leven. Nu ik zelfverzekerd in het leven sta, wil ik mensen met AD(H)D en faalangst helpen. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen.

Een belangrijke eye openener voor mij was dat iedere dag een nieuwe kans biedt om steeds weer voor jezelf en je eigen geluk te kiezen. Een proces van vallen en opstaan om dichterbij je dromen en verlangens te komen vergt moed. Ik bewonder iedereen die dit aangaat! Als je door je pijnen heen kunt gaan, wordt je sterker en kom je pas echt in je kracht.

Het voelt dankbaar om mensen te mogen helpen om (weer) dichter bij zichzelf te komen. Je op je innerlijke kompas te laten vertrouwen. Ik verzorg bij Tiemcoach de ADHD coaching voor volwassenen en begeleid de ADHD groep. Daarnaast verzorg ik samen met Nicoline de Gier de Faalangsttraining voor volwassenen en De Burn-outhersteltraining met Anne Marie Preusting.


Kindercoach Nicoline

Kindercoach Bennekom
Kindercoach  en  Faalangst trainer Nicoline de Gier

Het uiten van gevoelens is voor kinderen niet makkelijk. Als ouder(s) zie je dat je kind niet lekker in zijn/haar vel zit. Soms uit zich dat in drift buien, slecht slapen, boosheid etc. Of er zijn wellicht andere oorzaken aan ten grondslag zoals: pesten, geen vriendjes kunnen maken, faalangst, concentratieproblemen, verdriet om iets , ongelukkig zijn , slecht slapen. De KinderCoach gaat met uw kind aan de slag. De kinderCoach werkt oplossingsgericht en kijkt voorbij de “problemen” die je kind heeft.

Samen met de kinderCoach ontdekt een kind zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Zo wordt er aan het zelfvertrouwen van een kind gewerkt en doet het kind zelfkennis op en kan hij/zij beter omgaan met het probleem waar het mee worstelde. Dit is iets waar een kind de rest van zijn leven wat aan heeft. Voor meer info: zie www.kindercoaching-bennekom.nl