fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

Over Tiemcoach

Inspireren en motiveren

Coach en trainer: Janneke Tiemissen

Janneke Tiemissen

Mijn naam is Janneke Tiemissen, ik ben het gezicht achter Tiemcoach. Met hoofd, hart en ziel inspireer en motiveer ik jou om los te komen van angst en onrust in je leven om vol te gaan leven vanuit zelfvertrouwen. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD en faalangst, hierdoor (h)erken en begrijp ik de problemen waar je tegenaan loopt erg goed.

Na zes jaar leiding geven bij de Koninklijke Landmacht, besloot ik om te scholen naar pedagogisch medewerker. Na deze studie richtte ik mij op studies in menselijk gedrag, communicatie en assertiviteit. Deze studies hebben mij geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen. Inmiddels ben ik bekwaam in NLP, Transactionele Analyse, EFT (emotional freedom techniques), coaching bij ADHD, Mindmappen, Mindfulness en Familieopstellingen. Ik heb een groot netwerk aan professionals waar ik mee samenwerk en naar doorverwijs indien nodig o.a.: een psycholoog, psychiater, orthopedagoog, kindercoach, paardencoach, presentatiecoach en jobcoach.

Persoonlijke groei, een reis van vallen en opstaan

Volledig kunnen zijn wie je in essentie bent is een reis. Het is een proces van vallen en opstaan om dichterbij jezelf, je dromen en verlangens te komen. Het vergt moed en geduld. Ik bewonder iedereen die dit aangaat en ik wil je graag helpen om jouw bezieling te (her)ontdekken, want jij doet er toe. Met voldoende zelfvertrouwen komen jouw talenten wel uit de verf en kun je volop van het leven genieten. Ik voel me nog iedere dag dankbaar om mensen te mogen helpen om (weer) dichter bij zichzelf te komen.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen bij ADHD klachten, faalangst of bij het loskomen van vastzittende emoties of overtuigingen? Neem dan eens contact met me op.


Collega Kindercoach

Kindercoach Bennekom
Kindercoach  en  Faalangst trainer Nicoline de Gier

Het uiten van gevoelens is voor kinderen niet makkelijk. Als ouder(s) zie je dat je kind niet lekker in zijn/haar vel zit. Soms uit zich dat in drift buien, slecht slapen, boosheid etc. Of er zijn wellicht andere oorzaken aan ten grondslag zoals: pesten, geen vriendjes kunnen maken, faalangst, concentratieproblemen, verdriet om iets , ongelukkig zijn , slecht slapen. De KinderCoach gaat met uw kind aan de slag. De kinderCoach werkt oplossingsgericht en kijkt voorbij de “problemen” die je kind heeft.

Samen met de kinderCoach ontdekt een kind zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Zo wordt er aan het zelfvertrouwen van een kind gewerkt en doet het kind zelfkennis op en kan hij/zij beter omgaan met het probleem waar het mee worstelde. Dit is iets waar een kind de rest van zijn leven wat aan heeft. Voor meer info: zie www.kindercoaching-bennekom.nl