fbpx
Tiemcoach

Creëer rust in je hoofd en hart!

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Over Tiemcoach

Coach en Familieopsteller

Mijn naam is Janneke Tiemissen. In 2013 ben ik gestart als zelfstandig coach/trainer en sinds 2017 begeleid ik familieopstellingen.

Coachen van (jong)volwassenen met ADHD, HSP of faalangst is mijn specialiteit. Ik begeleid vanuit een positieve visie, omdat ik zie en geloof dat innerlijke rust en geluk voor iedereen haalbaar is! Het is grotendeels een kwestie van een positieve mindset en bewustzijn. Hierdoor leer je anders naar stressvolle gebeurtenissen kijken en je eigen behoeften en grenzen beter (her)kennen. Je zal keuzes kunnen maken die beter bij je autonome ik passen! En dit geeft je rust en voldoening.

Tijdens een coachtraject maak ik gebruik van krachtige methodieken: NLP, Transactionele Analyse, EFT (Emotional Freedom Techniques), Meditatie, Mindfulness, RET (Rationeel Emotieve Therapie) Mindmappen.

Ook verzorg ik Familieopstellingen om thema’s en vragen snel inzichtelijk te maken die zijn ontstaan in je fa

Persoonlijke groei is een mooie innerlijke reis

Volledig kunnen zijn wie je in essentie bent is fantastisch! Het is een proces van vallen en opstaan om dichterbij jezelf, je dromen en verlangens te komen. Het vergt moed en geduld. Ik bewonder iedereen die dit aangaat en ik wil je graag helpen om jezelf te (her)ontdekken, omdat jij er toe doet!
Iedere dag voel ik me dankbaar om te mogen helpen om mensen dichter bij zichzelf te laten komen.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen meer rust in je hoofd en hart te creëren om ook voluit te kunnen leven? Neem dan eens contact met me op.


Collega Kindercoach

Kindercoach Bennekom
Kindercoach  en  Faalangst trainer Nicoline de Gier

Het uiten van gevoelens is voor kinderen niet makkelijk. Als ouder(s) zie je dat je kind niet lekker in zijn/haar vel zit. Soms uit zich dat in drift buien, slecht slapen, boosheid etc. Of er zijn wellicht andere oorzaken aan ten grondslag zoals: pesten, geen vriendjes kunnen maken, faalangst, concentratieproblemen, verdriet om iets , ongelukkig zijn , slecht slapen. De KinderCoach gaat met uw kind aan de slag. De kinderCoach werkt oplossingsgericht en kijkt voorbij de “problemen” die je kind heeft.

Samen met de kinderCoach ontdekt een kind zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Zo wordt er aan het zelfvertrouwen van een kind gewerkt en doet het kind zelfkennis op en kan hij/zij beter omgaan met het probleem waar het mee worstelde. Dit is iets waar een kind de rest van zijn leven wat aan heeft. Voor meer info: zie www.kindercoaching-bennekom.nl