info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

Trainingen

De beste trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording

Met onze praktische en duurzame manier van trainen, word jij de beste versie van jezelf! Wij bieden vier trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Onze trainingen zijn effectief en leveren duurzaam resultaat op! Waarom? Omdat we niet alleen kennis overdragen. Het verschil met andere trainingen is dat je bij ons intensief wordt begeleid door een coach tijdens jouw ontwikkelingsproces.

Daarnaast heb je tussentijds en na de trainingsdagen ook contactmomenten. Zo kun je er zeker van zijn dat je alle handvatten uit de training echt eigen maakt en de rest van je leven kunt blijven toepassen.

Wie volgen onze trainingen?

Wij helpen gevoelige en bewuste mensen die last hebben van: AD(H)D, faalangst of burn-out klachten. Onze trainingen zijn erop gericht om jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden te laten groeien.

Ook bedrijven die willen investeren in vitale en blije medewerkers maken gebruik van onze diensten. 

Onze trainingen:

  • Versla Je Faalangst
  • Moeiteloos plannen met ADHD 
  • Burn-out voorkomen
  • Mindfulness en meditatie

Trainingen in persoonlijke ontwikkeling

Versla Je Faalangst

Heb je last van faalangst? En wil je er nu van af? Wij hebben een krachtige training voor jou ontwikkeld. Deze training geeft je zelfvertrouwen een boost omdat je jezelf snel leert kennen. Je krijgt inzichten in de oorzaken van je faalangst en je leert anders omgaan met je angst en onzekerheid.

Na deze training voel je meer waardering voor wie je bent en sta je zelfverzekerder in het leven.

Laat je niet langer weerhouden door angst in het nastreven van je wensen en dromen! Hier vind je meer informatie over onze training: Versla Je Faalangst 

Leer moeiteloos plannen en organiseren met ADHD

Goede time management is belangrijk in onze drukke samenleving. Veel mensen met ADHD lopen vast in structureren, plannen en organiseren. En dat geeft veel onrust, onzekerheid en stress. Deze praktische training zorgt ervoor dat jij beter kunt omgaan met je tijd en je focus leert vasthouden.
Meer info over de training vind je hier: Moeiteloos Plannen Met ADHD

Burn-out voorkomen

Loop je risico op een burn-out? Wees er op tijd bij en pak direct de oorzaak van je stressklachten aan! Onze training voorkomt dat jij helemaal vastloopt door een burn-out. Beter voorkomen dan genezen, want herstellen van een burn-out kost meer energie en tijd.

De basis van deze training is Mindfulness en intensieve coaching. Door Mindfulness nemen je stress gerelateerde klachten af en door coaching leer jij onbewuste denk- en gedragspatronen herkennen en om te buigen. Meer informatie over deze training: Voorkom Een Burn-out

Trainingen in bewustwording

Meditatie

Mediteren helpt als je bewuster in het leven wilt staan. Bij ons kun je op een hele bijzondere manier mediteren, namelijk met een Oosterse Gong.

Door meditatie leer je los te komen van je automatische piloot. In meditatieve toestand kun je jouw gedachten en gevoelens waarnemen zonder te oordelen. Hoe minder jij oordeelt over jezelf, een ander of de wereld, hoe gemakkelijker het leven is.

De Gong is een bijzonder instrument dat je helpt om je brein in een ontspannen toestand te brengen. Door te luisteren naar de Gong, ervaar je een diepe, innerlijke rust. Meer informatie over de Gong meditatiedagen: Gong Meditaties

Mindfulnesstraining

Vanaf maart 2019 bieden wij ook een laagdrempelige en betaalbare Mindfulnesstraining aan. Dit is geen 8-weekse Mindfulnesstraining, maar een intensieve, korte training waarin jij de belangrijkste Mindfulness technieken leert toepassen. De training is zeer geschikt voor mensen die willen kennismaken met Mindfulness en voor mensen met minder bestedingruimte, bijvoorbeeld studenten. Wil je graag op de hoogte blijven van deze training? Stuur ons dan een email