fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

Trainingen

Groeien in persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en bewustwording.

Door mijn reflectieve en praktische manier van trainen, haal je niet alleen het beste in jezelf naar boven, je leert vooral om jezelf (weer) te waarderen, accepteren en te vertrouwen.

Ik help gevoelige mensen met ADHD of mensen met weinig zelfvertrouwen. De trainingen zijn gericht op het vergroten van jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden in het leven.

Ook bedrijven die willen investeren in vitale en blije medewerkers kunnen gebruik maken van mijn diensten. 

Je kunt de volgende trainingen volgen:

  • Versla Je Faalangst
  • Mindfulness en Meditatie
  • Moeiteloos Plannen Met ADHD

Trainingen voor persoonlijke groei

Versla Je Faalangst

Heb je last van faalangst? En wil je je zelfverzekerder voelen? Dan kun je deze krachtige training volgen om je zelfvertrouwen een boost te geven.

Na deze training:

  • Heb je belangrijke inzichten over dieper gelegen oorzaken van je faalangst.
  • Kun je anders omgaan met prestatiedruk en onzekerheid.
  • Ben je in staat om op een assertieve manier voor jezelf op te komen.
  • Durf je keuzes te maken die je helpen je dromen te verwezenlijken.

Ik help je graag om meer waardering te voelen voor wie je bent. Hierdoor sta je zelfverzekerder in het leven. Klik op de link voor meer informatie over onze training of om je aan te melden: Versla Je Faalangst 

Leer moeiteloos plannen en organiseren met ADHD

Goede time management is belangrijk in onze drukke samenleving. Veel mensen met ADHD lopen vast in structureren, plannen en organiseren. En dat geeft veel onrust, onzekerheid en stress. Deze praktische training zorgt ervoor dat jij beter kunt omgaan met je tijd en je focus leert vasthouden.
Meer info over de training vind je hier: Moeiteloos Plannen Met ADHD

Trainingen in bewustwording

Meditatie

Mediteren helpt als je bewuster en ontspannender in het leven wilt staan. Bij Tiemcoach kun je op een hele bijzondere manier mediteren, namelijk met een Oosterse Gong.

Regelmatig mediteren verbetert je geestelijke en fysieke gezondheid, want het werkt positief bij stress. Door meditatie leer je los te komen van je automatische piloot. In meditatieve toestand leer je jouw gedachten en gevoelens waarnemen zonder te oordelen. Hoe minder jij oordeelt over jezelf, een ander of de wereld, hoe prettiger het leven is.

De Gong is een bijzonder instrument dat je helpt om je brein in een ontspannen toestand te brengen. Door te luisteren naar de Gong, ervaar je een diepe, innerlijke rust. Meer informatie over de Gong meditatiedagen: Gong Meditaties

Mindfulnesstraining

Medio 2019 bieden wij ook een laagdrempelige en betaalbare Mindfulnesstraining aan. Dit is geen 8-weekse Mindfulnesstraining, maar een intensieve, korte training waarin jij de belangrijkste Mindfulness technieken leert toepassen. De training is zeer geschikt voor mensen die willen kennismaken met Mindfulness en voor mensen met minder bestedingruimte, bijvoorbeeld studenten. Wil je graag op de hoogte blijven van deze training? Stuur ons dan een email