fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Enter your text here

Trainingen

Groeien in persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en bewustwording.

Door mijn reflectieve en praktische manier van trainen, haal je niet alleen het beste in jezelf naar boven, je leert vooral om jezelf (weer) te waarderen, accepteren en te vertrouwen. Want mijn trainingen zijn juist gericht op het vergroten van jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden in het leven.

Ook bedrijven die willen investeren in vitale en blije medewerkers kunnen gebruik maken van mijn diensten. 

Je kunt de volgende trainingen volgen:

Trainingen in bewustwording

Cursus: Leren mediteren

“In het niet-doen zal alles op zijn plek vallen “

Mediteren helpt als je bewuster en ontspannender in het leven wilt staan. Na mijn cursus “Leren mediteren” ken jij de belangrijkste basistechnieken en maak je kennis met verschillende vormen van meditatie.

Bovenal kun je mediteren met een Oosterse Gong. Ontdek deze unieke ervaring! De Gong is een bijzonder instrument dat je helpt om sneller in een ontspannen toestand te brengen. Hierdoor kan jij gemakkelijker verbinden met je autonome zelf en loslaten wat je niet langer dient.

Regelmatig mediteren verbetert je geestelijke en fysieke gezondheid, want het werkt positief bij stress. Door meditatie leer je los te komen van je automatische piloot. In meditatieve toestand leer je jouw gedachten en gevoelens waarnemen zonder te oordelen. Hoe minder jij oordeelt over jezelf, een ander of de wereld, hoe prettiger het leven is.

Trainingen voor persoonlijke groei

Versla Je Faalangst

” Falen is niet het tegenovergestelde van succes, maar een belangrijk onderdeel van succes”

Heb je last van faalangst? En wil je je zelfverzekerder voelen? Dan kun je deze krachtige training volgen om je zelfvertrouwen een boost te geven.

Na deze training:

  • Heb je belangrijke inzichten over dieper gelegen oorzaken van je faalangst.
  • Kun je anders omgaan met prestatiedruk en onzekerheid.
  • Ben je in staat om op een assertieve manier voor jezelf op te komen.
  • Durf je keuzes te maken die je helpen je dromen te verwezenlijken.

Ik help je graag om meer waardering te voelen voor wie je bent. Hierdoor sta je zelfverzekerder in het leven. Klik op de link voor meer informatie over onze training of om je aan te melden: Versla Je Faalangst 

Leer moeiteloos plannen en organiseren met ADHD

” Prioriteiten stellen is een kwestie van jezelf goed kennen en weten wat je belangrijk vindt in het leven. “

Goede time management is belangrijk in onze drukke samenleving. Veel mensen met ADHD lopen vast in structureren, plannen en organiseren. En dat geeft veel onrust, onzekerheid en stress. Deze praktische training zorgt ervoor dat jij beter kunt omgaan met je tijd en je focus leert vasthouden.
Meer info over de training vind je hier: Moeiteloos Plannen Met ADHD