fbpx

info@tiemcoach.nl

+31 6 419 65 106

Manifesteer liefde en trek je ideale relatie aan

Hoe vind je de ware liefde? Ontdek wat jij kunt doen met één simpele en krachtige techniek om je relatie te verbeteren of je ideale partner aan te trekken… want ook jij verdient liefde in overvloed! Niemand is op deze wereld gekomen om alleen door het leven te gaan.

We verlangen allemaal naar het samen gevoel. Maar soms is je ideale partner vinden of het onderhouden van je relatie niet gemakkelijk. Wat te doen als je dit herkent?

De liefde in jou weer laten stromen

‘Jouw doel bestaat niet uit het zoeken naar liefde, maar naar het wegnemen van alle obstakels die liefde in de weg staan’

Rumi

Heb je regelmatig conflicten in je relatie of trek jij partners aan die niet goed bij je passen? Dan sta je (on)bewust nog niet volledig open voor het kunnen geven en ontvangen van onvoorwaardelijke liefde. En is er sprake van een liefdesblokkade in je hart (liefde) of bekkenstreek (lust). Deze blokkades vormen zich door ervaringen in je leven waarin jij je gekwetst of afgewezen voelde. Bijvoorbeeld toen je als kind werd afgewezen door (een van) je ouders wanneer je hen nodig had. Of door liefdesverdiet omdat jouw relatie ongewild tot een einde kwam.

Deze blokkades kunnen zich onder andere uiten in je lichaam als het welbekende ‘hartzeer’, spierspanningen of een knoop in je maag. Het gevolg van een gekwetst hart is vaak een terugtrekkende óf claimende (beslag leggen op) beweging in contact met de ander als het moeilijk wordt. Op den duur werkt deze dynamiek van aantrekken en afstoten heel vermoeiend.

Liefdesblokkades oplossen

Zou je nu willen weten hoe je zelf deze blokkades kunt oplossen? Er bestaat namelijk een hele krachtige manier om jouw liefdespijn stap voor stap op te lossen. Herhaling is het toverwoord! Hoe vaker je deze techniek toepast, hoe krachtiger het werkt. Dit is wat je doet:

Elke keer wanneer jij liefdespijn voelt als verdriet, boosheid, teleurstelling, onzekerheid of angst, dan neem je alle verantwoordelijkheid voor dit gevoel. Hiermee neem je het gevoel serieus en dus ook jezelf. Dit doe je simpelweg door het gevoel in je lichaam aandacht te geven, zonder er een verhaal van te maken (waar ons hoofd een ster in is). Ga niet terug in de tijd, maar blijf puur de sensatie voelen in je lichaam zoals het NU is. Op een gegeven moment trekt het gevoel weg. Merk je dat je toch in een verhaal zit, breng dan je aandacht liefdevol terug naar het voelen. Door deze oefening zal je oude pijn helen ♥♥♥

LET OP…vermijd ook de valkuil van projectie. Als je je eigen gemis op de ander projecteert ga je weg van jezelf. Het richten van al je aandacht op het gedrag van de ander zal je niet helpen, maar kost je juist heel veel kracht en energie! Na bovenstaande oefening ben je beter in staat om je behoeften en grenzen waar te nemen. Op basis daarvan kan je dan een keuze maken die goed voelt voor jou.

Merk je dat je het lastig vind om deze oefening zelf te doen en wil je liever hulp bij het oplossen van jouw liefdesblokkades? Dan kan je kiezen om je door mij te laten begeleiden in een familieopstelling. En als je nu een familieopstelling reserveert krijg je maar liefst 25 % Valentijnskorting!

Liefdesgedicht

Laat ik eindigen met een toepasselijk liefdesgedicht. Ik wens je heel veel geluk in de liefde toe! Veel liefs, Janneke Tiemissen

Zuiver van hart,
trekken we, lerend,
de wereld door en raken in
de ban van alles om ons heen.
Je bent steeds op zoek,
maar het ontgaat je
dat je dat wat je zoekt al bent….